Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lawrence este însărcinată! Vedeta așteaptă primul copil

Jennifer Lawrence este însărcinată! Vedeta așteaptă primul copil

Jennifer Lawrence este însărcinată! Vedeta așteaptă primul copil

Jennifer Lawrence este însărcinată! Vedeta și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă primul copil împreună. Cei doi sunt foarte încântați de acest lucru.

Jennifer Lawrence este însărcinată! Vedeta așteaptă primul copil

Jennifer Lawrence, câștigătoarea Oscarului, în vârstă de 31 de ani, așteaptă primul copil împreună cu soțul ei, directorul galeriei de artă Cooke Maroney, a confirmat revista PEOPLE. Lawrence și Maroney au început relația lor în iunie 2019, iar aceștia au făcut nunta în februarie următorul an. Maroney și starul din ”Jocurilor Foamei” au ținut o recepție de nuntă pentru 150 de invitați, inclusiv prietenii celebri Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone.

În iunie 2019, Lawrece l-a descris pe soțul ei ca fiind ”cea mai bună persoană pe care a cunoscut-o vreodată”, în cadrul podcast-ului ”Naked with Catt Sadler”. Când a fost întrebată de ce s-a căsătorit cu el, actrița a dat un răspuns fără să stea pe gânduri. Se pare că a luat în considerare mai multe lucruri, dar și-a ascultat inima la final.

”Nu știu, am început cu lucrurle de bază: ”Cum mă simt? Este cumsecade? Este bun?”. El e alesul, știu că sună ca o prostie, dar e. E cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o, așa că mă simt onorată să devin o Maroney”, a fost răspunsul starului.

Jennifer Lawrence a luat câteva kilograme în plus

Jennifer Lawrence a fost surprinsă, marți, pe străzile din New Orleans, alături de soțul ei, în timp ce se îndreptau către Muzeul de Artă din zonă. Jennifer a fost fotografiată de jurnaliștii Daily Mail cu zâmbetul pe buze, dar și…cu câteva kilograme în plus, scoase în evidență de rochia galbenă și mulată pe corp, pe care o purta.

Ținuta îi scoate în evidență nu doar șoldurile proeminente, ci și burta. La o privire mai atentă, pe chipul actriței se pot observa și…fălcuțe, semne destul de clare că a luat în greutate.

De asemenea, Jennifer Lawrence a mai fost suprinsă și de paparazzi de la Ok Magazine USA, zilele trecute, tot într-o ipostază în care se vede cât de mult s-a îngrășat. Deși purta un tricou larg, burta nu i-a putut fi trecută cu vederea.

Deși are probleme cu kilogramele, iar frumusețea de altădată i-a cam pierit, în cei 30 de ani de carieră, Jennifer a fost desemnată cândva una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Asta pentru că, așa cum se poate vedea în galeria foto de mai sus, Jennifer avea odată o siluetă de invidiat. Totodată, în 2015 și 2015, a fost cotată drept cea mai bine plătită actriţă din lume și cea mai tânără actriţă nominalizată de 2 ori la Premiile Oscar, pentru cea mai bună actriță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: