Redactia.ro
Home » Monden » Kendall Jenner a vorbit despre probleme cu drogurile! Celebrul model s-a plâns de efectele viciului său

Kendall Jenner a vorbit despre probleme cu drogurile! Celebrul model s-a plâns de efectele viciului său

GALERIE FOTO (10) Kendall Jenner

De-a lungul timpului, vedetele de peste ocean au fost victimele consumului de droguri, iar de curând o nou vedetă și-a șocat fanii! Se pare că Kendall Jenner se confruntă cu această problemă!

Kendall Jenner a vorbit despre probleme cu drogurile

Kendal Jenner a dezvăluit de curând că este consumatoare de droguri. Celebrul model a mărturisit acest lucru în timpul unei emisiuni TV, declarând că nu mai știa nimeni asta despre ea.

Kendall Jenner

Dezvăluirea a venit ca urmare a unei serii de întrebări rapide la care era supusă atât Kendall Jenner cât și sora ei celebră Kourtney Kardashian. Moderatorul emisiunii le-a întrebat pe cele două ”dacă ar fi să se drogheze cineva în familia voastră, cine ar face-o?”. Răspunsul a venit rapid din partea lui Kourtney, acesta indicând-o pe sora ei, prezentă în platou. Kendall nu a negat insinuarea surorii ei, recunoscând că acesta are dreptate.

”Sunt fumătoare de marijuana. Nu știe nimeni acest lucru, e prima dată când spun așa ceva”, este declarația vedetei.

Kendall Jenner

Consumul de marijuana este legal în California, unde faimosul model locuiește. Cu toate astea, vedeta a reușit să șocheze audiența cu dezvăluirile făcute și declarația sa a fost prezentă pe primele pagini ale ziarelor.

Sora lui Kendall, Kourtney, a spus, în continuarea emisiunii, că Jenner este recunoscută ca fiind cea mai tolerantă și relaxată din acest punct de vedere.

Kendall Jenner

Kim Kardashian a consumat ecstasy

Totuși, acesta nu este primul episod în care celebrele surori fac dezvăluiri uimitoare în acest sens. Kim Kardashian a șocat pe toată lumea când a recunoscut că obișnuia să consume ecstasy. La 39 de ani, Kim a divulgat acest lucru în timpul cunoscutei emisiuni a surorilor, Keeping Up With The Kardashians.

Kendall Jenner

Într-o discuţie deschisă cu sora ei mai mică, Kendall, şi cu fostul partener de viaţă al lui Kourtney, Scott Disick, Kim Kardashian a admis că a consumat droguri la 20 de ani. Ea a povestit că s-a căsătorit cu producătorul muzical Damon Thomas fiind drogată şi că la fel s-a întâmplat în momentul în care a filmat videoclipul cu scenele pentru adulți în urma căruia a devenit celebră.

”M-am căsătorit sub influența ecstasy-ului, prima dată. Am luat ecstasy încă o dată și m-am măritat din nou. Apoi am luat ecstasy încă o dată și am făcut un filmuleț sexual”, este declarația cu care Kim a uimit pe toată lumea.

Kim a subliniat că: “absolut. Toată lumea știe asta. Ca și cum, maxilarul meu tremura tot timpul”, privitor la starea sub influența ecstasy din momentul filmării vestitului filmuleț. Cu toate astea, consumul de droguri nu a devenit o parte normală a vieții ei.

Reamintim faptul că fotomodelul s-a căsătorit cu producătorul muzical Damon Thomas în 2000, ca patru ani mai târziu să divorţeze, citând diferenţe ireconciliabile. În februarie 2007, apărea şi sex-tape-ul cu Ray J, făcând-o pe Kim vedetă peste noapte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: