Redactia.ro
Home » Sport » LeBron James, cea mai tare postare după ce Joe Biden a devenit președintele SUA

LeBron James, cea mai tare postare după ce Joe Biden a devenit președintele SUA

LeBron James, alegeri SUA, donald trump, Joe Biden,

LeBron James a postat pe contul său de socializare unul dintre cele mai tari mesaje, după ce Joe Biden l-a învins pe Donald Trump și a devenit noul președinte al SUA. Imediat, fotografia a fost apreciat cu peste 225 de mii de share-uri și aproape 700 de mii de aprecieri.

Se știe faptul că baschetbalistul nu a fost niciodată un susținător al fostului președinte, Donald Trump. De altfel foarte mulți sportivi au postat mesaje, după ce Joe Biden a devenit al 46-lea președinte al SUA. Dar de departe, fotografia postată de LeBron James este cea mai tare și a adunat mii de aprecieri în câteva minute. Baschetbalistul celor de la Los Angeles Lakers a făcut un montaj după o fază de meci care îl implica chiar pe el. Este vorba despre un capac pe care i l-a pus lui Andre Iguodala, în cel de-al șaptelea meci din finala NBA din 2016.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LeBron James (@kingjames) pe

Imediat, montajul a fost apreciat cu peste 225 de mii de share-uri și aproape 700 de mii de aprecieri.

LeBron James a continuat spectacolul

Fotografia nu a fost singura postare a sportivului legat de subiectul alegerilor. Acesta a dat un tweet cu mesajul regizorului Ava DuVernay, cel care folosea o replică celebră a lui Trump.

În același ton a fost și celebra jucătoare de tenis, Martina Navratilova. Acesta a scris câteva comentarii în care spunea că se simte ușurată după ce a aflat rezultatele alegerilor. Iar despre fostul președinte că ”plânge ca un copil”.

Joe Biden va deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite, conform proiecțiilor anunțate de mai multe canale media după calcularea voturilor obținute de candidatul democrat în statul Pennsylvania. Acest stat îi aduce lui Joe Biden scorul electoral de care avea nevoie pentru a ajunge la Casa Albă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: