Redactia.ro
Home » Sport » LPF a făcut anunțul! Când s-ar putea relua campionatul

LPF a făcut anunțul! Când s-ar putea relua campionatul

LPF a făcut anunțul

LPF a făcut anunțul. După o videoconferință cu reprezențanții cluburilor din Liga I s-a stabilit ca reluarea campionatului să aibă loc pe 5 iunie.

Din cauza pandemiei de COVID 19, Liga I a fost întreruptă pe 12 martie. În urmă cu câteva săptămâni reprezentanții LPF anunțat trei date posibile la care să reînceapă campionatul. 27 mai, 3 iunie și 13 iunie. După ce s-a anunțat prelungirea stării de urgență, prima dată a ieșit din discuție. Astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal a organizat o videoconferință la care au participat reprezentanții celor 14 cluburi. Deocamdată s-a decis că cel mai bine ar fi ca reluarea campionatului să se facă pe 5 iunie.

”Vrem să oferim echipelor trei săptămâni de pregătire în prealabil, din data de 16 mai, odată cu expirarea celei de a doua stări de urgență, decretată în țara noastră, obiectivul principal fiind disputarea tuturor meciurilor din ediția 2019/2020 a campionatului”, se scrie în comunicatul LPF.

LPF a făcut anunțul! Cum obțin cluburile licența

În videoconferință s-au mai decis și alte aspecte importante. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat faptul că dorește prelungirea contractelor care expiră la începutul verii. Acest lucru se pare că se va întâmpla la cele mai multe cluburi din Europa. În plus cluburile au fost anunțate că s-a decis prelungirea cu o lună a termenului pentru depunerea actelor de licențiere.

”Nu în ultimul rând, s-a căzut de acord, între cluburile din Liga 1 și sindicatul jucătorilor profesioniști, AFAN, de a înainta către FRF un pachet de măsuri și propuneri de modificări regulamentare, care să permită cluburilor membre ale LPF și FRF să poată prelungi contractele jucătorilor până la finalizarea ediției de campionat actuale, în această situație aflându-se 36% din jucătorii profesioniști legitimați la cluburile membre LPF”, se mai scrie în comunicatul LPF.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: