Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban, anunț pentru români! Ce se va întâmpla până la sfârșitul acestui an

Ludovic Orban, anunț pentru români! Ce se va întâmpla până la sfârșitul acestui an

Ludovic Orban, anunț pentru români

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit la Paris despre măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus. Conform acestuia Guvernul nu intenționează să elaboreze alte măsuri de restricție, ci să aplice legislația.

Ludovic Orban, anunț pentru români! Ce se va întâmpla până la sfârșitul acestui an

Ludovic Orban a vorbit marți, 27 octombrie la Paris despre măsurile luate în România pe timpul pandemiei de coronavirus. Prim-ministrul i-a anunțat pe români că nu se vor lua alte măsuri de restricție , ci Guvernul dorește să aplice legislația. Mai mult, Orban a precizat că introducerea a noi restricții ar însemna să blocheze economia țării, de aceea premierul i-a anunțat pe cetățenii românii să respecte restricțiile introduse deja, pentru a evita răspândirea COVID-19.

Întrebat dacă se vor impune restricții aplicate mall-urilor,Ludovic Orban a declarat că nu se vor închide, iar restricțiile deja impuse se referă la închiderea cinematografelor sau restaurantelor din mall-uri. „La ora actuală, nu intenţionăm să luăm alte măsuri restrictive, ci intenţionăm să aplicăm legislaţia, hotărârea de guvern privind starea de alertă, ordinele comune. Practic, să implementăm măsurile dispuse pentru depăşirea fiecărui prag stabilit„, a spus Ludovic Orban, la ambasada României de la Paris.

Raluca Turcan, despre închidere mall-urilor

Vicepremierul Raluca Turcan a precizat că Executivul nu dorește blocarea activității economice, iar închiderea mall-urilor nu va fi luată decât în cazul în care situația ar fi mai gravă. În schimb, măsurile care se vor lua în incinta mall-urilor vor fi suplimentarea dispenserilor cu dezinfectat și monitorizarea purtării măștilor de protecție.

Marți, premierul Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentații mediului francez de afaceri, membrii ai celei mai mari organizații patronale franceze MEDEF. Întâlnirea a avut loc în contextul vizitei oficiale în Franța. “România este singura țară din Uniunea Europeană care a înregistrat o creștere a investițiilor în primul semestru al anului 2020”, a spus Orban. La întâlnire, Orban a menționat că Guvernul României își menține angajamentul ferm în direcția dezvoltării unui partneriat durabil cu toți investitorii din sectorul economic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: