Redactia.ro
Home » Tehnologie » Mai apare sau nu Windows 11? Decizia programatorilor de la Microsoft

Mai apare sau nu Windows 11? Decizia programatorilor de la Microsoft

Mai apare sau nu Windows 11_

Mai apare sau nu Windows 11? Utilizatorii așteaptă cu nerăbdare să afle dacă se va lansa sau nu Windows 11. În urmă cu patru ani a fost lansat Windows 10, iar acum ar cam fi timpul să aflăm mai multe informații despre viitorul sistem de operare.

Mai apare sau nu Windows 11? Decizia programatorilor de la Microsoft

Mai apare sau nu Windows 11? Sistemul Microsoft și-a obișnuit utilizatorii să lanseze un sistem de operare Windows la fiecare trei-patru ani, dar din 2015, acesta nu a mai lansat nimic, iar utilizatorii se întreabă dacă mai apare sau nu Windows 11. Prima versiunea a fost lansată pe 20 noiembrie 1985, iar cea mai recentă versiune a apărut pe 29 iulie 2015, astfel în 2019 ar cam fi trebuit ca Microsoft să anunțe Windows 11. Se pare că întreaga companie americană a anunțat că schimbă modul în care se realizează și lansează sistemele de operare.

Reprezentanții Microsoft au precizat oficial că Windows are un model de afaceri de tip service, ceea ce înseamnă că Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare și că nu va mai exista un Windows 11. De asemenea, reprezentanții companiei au anunțat că se vor asigura actualizări constante sistemului de operare.

Așadar, este posibil ca Windows 11 să nu se lanseze niciodată, având în vedere cele anunțate de companie. Scopul companiei lui Bill Gates este acela de a actualiza sistemul de operare, fără să mai lanseze o versiune completă nouă, iar până acum nu au apărut zvonuri sau imagini legate de faptul că Microsoft ar lucra la Windows 11. Dar acest lucru nu este imposibil și ne putem aștepta la o surpriză din partea companiei americane. Reamintim că același lucru s-a întâmplat cu Internet Explorere, oficialii au declarat că Internet Explorer 6 este versiunea finală a browserului, până când au început început să piardă foarte mult pe piață, luând decizia să recupereze cu Internet Explorer 7.

Va apărea sau nu Windows 11?

În cazul sistemului de operare, există posiblilitatea să nu existe vreodată un Windows 11, dar reprezentanții Microfost ar putea redenumi sistemul de operare Windows, care va fi cu adevărat versiunea cu numărul 10 a Windows, pentru că Microsoft a sărit peste Windows 9. Cu toate astea, Microsoft lansează actualizări în fiecare lună, repară probleme minore, îmbunătățește securitatea, iar de multe ori pe an lansează patch-uri mai mari ce aduc funcționalități mai importante, similar cu ceea ce face Apple în prezent cu MacOS.

Utilizatorii domestici, cât și experții în computere s-au întrebat de existența unui nou produs din gama Windows. Pe un formular de pe site-ul Microsoft internauții au vorbit despre acestă problemă. Internauții au fost sfătuiți să urmărească blogul Microsoft pentru a putea fi la curent cu veștile legate de Windows 11, dar și de celelalte servicii și produse. Utilizatorii consideră că atâta vreme cât oficialii Microsoft vor continua să direcționeze resurse către îmbunătățirea constantă a Windows 10 și către suportul tehnic, Windows 11 nu va apărea prea curând. Vestea bună este că oamenii care folosesc versiuni mai vechi, precum Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1 vor putea folosi upgrade-ul la ultima versiune de Windows.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: