Redactia.ro
Home » Știri » Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu! Obiceiurile ciudate ale fostului dictator

Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu! Obiceiurile ciudate ale fostului dictator

GALERIE FOTO (5) Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu!

Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu! Fostul președinte al României va rămâne pentru totdeauna în istoria României, și nu doar pentru faptul că a fost singurul dictator ucis, ci și prin obiceiurile sale ciudate. Multe răspunsuri au venit abia după moartea lui Nicolae Ceaușescu.

Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu! Obiceiurile ciudate ale fostului dictator

Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu! Pe 25 decembrie s-au împlinit 31 de ani de la moartea soților Ceaușescu. După moartea dictatorului Nicolae Ceaușescu, mulți oameni au fost curioși să afle lucruri importante din viața acestuia. De aceea, puținele persoane care au stat în preajma lui, au reușit să spună lumii obiceiurile întregi ale lui Nicolae Ceaușescu. Și în perioada în care era președintele țării, românii voiau să afle lucruri din intimitatea acestuia, iar răspunsurile au venit abia după moartea lui.Ei bine, la 31 de ani de la uciderea soților Ceaușescu s-au aflat lucruri importante despre aceștia. Mâncarea preferată a lui Nicolae Ceaușescu! Bucătăreasa familiei a mărturisit că Nicolae Ceaușescu era o persoană obsedată de tocana de gîină, dar nu era făcută cum o știe toată lumea.

Preparatul este făcut dintr-o găină întreagă, cu tot cu cap și cu gheare, lucru ciudat pentru români. Dar acesta nu era singurul secret al dictatorului. De fiecare dată când trebuie să ia masa cu liderii, acesta veena cu mâncarea lui la pachet, de acasă, pentru că nu avea încredere în preparatele făcute de ceilalți. De asemenea, acesta refuza și apa, iar de fiecare dată își potolea setea cu suc din legume și fructe.

Mai mult, o altă obsesie pe care Nicolae Ceaușescu o avea, era cea legată de igiena personală. Nici măcar atunci când dormea nu putea să stea liniștit fără să fie sigur că sănătatea lor este în regulă. Înainte să se întâlnească cu diferite persoane, fostul președinte îi punea să-și
dezinfecteze mâinile cu alcool pentru a se proteja.

Nicolae și Elena Ceaușescu uciși în ziua de Crăciun!

Nicolae și Elena Ceaușescu și-au găsit sfârșitul în ziua de Crăciun, în anul 1989. Fostul dictator a fost considerat cel mai mare om al statului, dar și unul dintre cele mai controversate personaje de la aceea vreme.

Soții Ceușescu au fost acuzați și judecați pentru genocid și subminarea puterii de stat, au organizat acțiuni armate împotriva poporului român și a puterii de stat, au distrus bunuri și au încercat să fugă din țară pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuți la bănci străine. Aceste acuzații au fost formulate de Tribunalul Extraordinar Militar, încadrate în categoria crimelor grave săvârșite împotriva poporului român. Dosarul soților Ceaușescu a dispărut imediat după ce a fost redactarea sentinței de către judecătorul Gica Popa. Judecătorul i-a condamnat la moarte pe soții Ceaușescu, colonelul de justiție Gica Popa, s-a sinucis la 1 martie 1990.

Sentința celor doi a fost prin împușcare, la zidul clădirii administrative, Târgoviște. Trupurile celor doi au fost învelite în foaie de cort și urcate într-unul dintre cele două elicoptere. Anunțul despre procesul și execuția dictatorilor apare în media, după câteva ore. Peste noapte, trupurile Ceaușeștilor au fost lăsate pe unul dintre cele două elicoptere. Nicolae și ELena Ceușescu au fost înmormântați pe 30 decembrie, pe ascuns în Cimitirul Ghencea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: