Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Vela, mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „A fost zâmbet, spirit, un OM genial”

Marcel Vela, mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: „A fost zâmbet, spirit, un OM genial”

GALERIE FOTO (4) Marcel Vela, mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei

Marea actriță Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în această dimineață la vârsta de 87 de ani. Scena teatrului a rămas mai goală, cei care au cunoscut-o și cei care au îndrăgit-o sunt întristați de plecarea ei. Printre persoanele care și-au luat rămas bun de la ea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare se numără și Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela.

Marcel Vela, mesaj emoționant după moartea actriței Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei, actrița care le-a adus zâmbetul pe buze românilor ori de câte ori își făcea apariția, a plecat dintre noi în noaptea de marți spre miercuri. Marea actriță avea 87 de ani și s-a luptat cu problemele de sănătate mult timp. Din păcate, lupta pentru viață a luat sfârșit, iar Marea Doamnă a cinematografiei românești a plecat dintre noi, lăsându-le fanilor și apropiaților săi un gol imens. Printre persoanele care și-au luat rămas bun printr-un mesaj pe rețelele de socializare s-a numărat și Marcel Vela, minnistrul afacerilor interne. Aceasta a reacționat pe pagina de socializare, după decesul actriței Draga Olteanu Matei. „Doamna Draga Olteanu Matei a părăsit astăzi scena vieții, dar rămâne în sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiți actori pe care noi, românii, am avut norocul și onoarea de a-l urmări cu zâmbetul pe buze. A fost zâmbet, spirit, un OM genial, jovial, pus mereu pe şotii, era pur și simplu un spectacol viu de erudiţie şi inteligenţă.
Am învăţat de la doamna Draga să ne entuziasmăm în faţa unui discurs fără egal, dar mai ales în fața rolurilor emblematice cu care ne-a bucurat de-a lungul timpului și care vor rămâne moștenire poporului român.
Drum lin spre cer, Draga noastră dragă. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul postat de Marcel Vela, pe Facebook.

Mesajul emotionant al lui Marcel Vela

Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani

Draga Olteanu Matei a fost o figură marcantă a cinematografiei și teatrului din România, lăsând în urma ei o istorie de aproape 55 de ani. Marea Doamnă a cinematografiei românești a încântat milioane de români de-a lungul carierei sale și a interpretat roluri ce nu vor fi uitate niciodată. Celebra actriță a murit în cursul nopții de marți spre miercuri, anunțul trist fiind făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf Spiridon” din Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu.

Pe 13 noiembrie, Draga Olteanu Matei a fost transferată de la spitalul din Piatra Neamț la UPU a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi, după ce a suferit o hemoragie digestivă superioară. Deși se afla în stare gravă, actrița le-a spus medicilor istoricul medical, tratamentul pe care îl urmează, ulterior fiind supusă unor investigații medicale. „Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viaţa pe pământ, dacă ştii să ţi-o faci, ca să mai fie ceva de trăit după … Am scris în unul din caietele mele … m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viaţa foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că aţi trecut să mă vedeţi …”, spunea Draga Olteanu Matei într-un interviu la TVR.

După ce a aflat de moartea actriței, Fuego a postat și el un mesaj emoționant, postând și o fotografie în care apare alături de Draga Olteanu Matei. „Nu i-ar fi plăcut să plângem pentru ea, ci să râdem și să ne-aducem aminte de ea așa cum era, cu dragoste de viață. Draga Olteanu Matei a plecat azi către gașca aceea formidabilă de actori români care ne privesc de undeva și care-au definit teatrul românesc. Acum vreo 22 de ani am întâlnit-o prima oară, când ea și Rodica Popescu Bitănescu mi-au oferit o șansă. De atunci m-a urmărit și mereu a venit cu sfaturi utile, cu gânduri care m-au ajutat și mi-au dat încredere în mine, mai ales că era un aspru critic al calității, definindu-și viața prin profesionalism, demnitate și putere de a spune, prin simboluri, lumi ale teatrului și filmului! De la doamna Draga știu că nu vorbele alambicate și pline de laude ne descriu., a fost mesajul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: