Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu, victorie în Champions League

Mircea Lucescu, victorie în Champions League

mircea lucescu, liga campionilor, Gent,

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a câștigat aseară în play-off-ul Ligii Campionilor. Meciul, Gent – Dinamo Kiev s-a terminat 1-2 și a fost arbitrat de un român.

Cu Ovidiu Hațegan la centru, echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev a câștigat partida cu fosta formație a lui Boloni, Gent. În minutul 9, Hațegan a fost pus în fața unei faze dificile. A avut nevoie de VAR pentru a valida golul lui Supriaga. Kleindienst a egalat pentru belgieni, care au rămas în 10 oameni în repriza a doua. De Pena a înscris golul victoriei.

”Așa cum am spus înainte de meci, cel mai important lucru în acest joc este rezultatul, și sunt foarte mulțumit de el. A doua repriză a fost mai bună pentru noi. Am început foarte bine, am marcat după o fază rapidă și speram să putem înscrie atât al doilea cât și al treilea gol. Dar, din păcate am pierdut frâiele jocului și rivalii au prins curaj”, a declarat Mircea Lucescu, la conferința de presă.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului

Mircea Lucescu a explicat cum și-a motivat elevii la pauza meciului din Liga Campionilor. Partida s-a jucat pe o ploaie torențială.

”Au prins curaj și au terminat repriza foarte bine, din cauza spațiilor noastre de la mijlocul terenului. Au creat presiune asupra apărătorilor noștri, de unde au ieșit cornere, acolo unde ei sunt foarte puternici. Am terminat 1-1 prima repriză, pentru că nici nu am schimbat imediat. Terenul și condițiile de azi necesitau multă atenție, terenul era foarte rapid și puteau ieși accidentări. Am fost atenți, în partea a doua și am reușit să marcăm și golul al doilea. Dar, e bine că s-a terminat cu bine”, a mai spus Mircea Lucescu, după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: