Redactia.ro
Home » Sport » Neymar poate pleca de la PSG! Final de aventură în Franța

Neymar poate pleca de la PSG! Final de aventură în Franța

Neymar,PSG,Barcelona

Neymar a reușit să obțină acordul șeicilor de la PSG și după 3 ani poate pleca din Ligue 1. Brazilianul și-a anunțat deja toți colegii.

Încă de anul trecut, Neymar a anunțat că nu își mai dorește să joace la campioana Franței. Câteva luni a fost o adevărată telenovelă transferul brazilianului, dar până la urmă PSG nu i-a dat drumul. Spaniolii au făcut atunci mai multe oferte, dar nu s-a ajuns la nicio înțelegere. Acum francezii au decis să-l lase să se transfere la Barcelona, pentru 170 de milione de euro. Jurnaliștii de la AS care anunță plecarea brazilianului susțin că suma ar putea fi mai mică, dacă din înțelegere ar face parte Ousmane Dembele sau Antoine Griezmann. Pentru a putea pleca de la PSG, fotbalistul a refuzat oferta parizienilor. Aceștia erau dispuși să-i dea o primă de 100 de milioane de euro, plus venituri anuale de peste 50 milioane euro (incluzând şi contractele publicitare).

Suma record plătită în urmă cu 3 ani de PSG

În anul 2017, Paris Saint-Germain plătea o sumă record pentru atacant. 222 de milioane de euro, record care încă nu a fost depășit. De atunci Neymar a îmbrăcat tricoul campioanei de 186 de ori și a marcat 105 goluri. De anul trecut însă, acesta nu și-a mai dorit să joace în Franța ci să se întoarcă la fosta sa echipă. Este dispus să renunțe chiar la aproape jumătate din salariu. Spaniolii îi propuseseră anul trecut să revină pe același salariu pe care îl avea în urmă cu 3 ani când a plecat, iar fotbalistul a acceptat. Colegii lui Neymar susțin că acesta le-a spus în repetate rânduri că vrea să joace din nou pe Camp Nou. Astfel, este foarte posibil ca la finalul acestui sezon transferul mult așteptat de brazilian să se realizeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: