Redactia.ro
Home » Știri » Noile modele Dacia! Avem primele imagini

Noile modele Dacia! Avem primele imagini

GALERIE FOTO (4) noi modele dacia

Dacia lansează un nou model de mașină. Producătorul auto a prezentat noile imagini cu cea de-a treia genrație a modelelor Logan, Sandero și Stepway. Dacia vine cu un design futurist ce va fi disponibil românilor în cel mai scurt timp. Toate informțiile despre noul model vor fi disponibile din 29 septembrie.

Cum arată noile modele de Dacia. Design surpinzător

Dacia este considerate mașina românului încă din perioada comunistă. De-a lungul anilor, producătorul auto a fost în topul preferințelor românilor care voiau o mașină accesibilă, ce este ușor de întreținut.

Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

Noul Sandero beneficiază pe de altă parte de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate. Personalitatea mașinii este completată de profilul cu linii fluide, ale cărui repere vizuale sunt reprezentate de parbrizul mai înclinat și de noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate.

Pe când Sandero Stepway ara un designul exterior ce evocă aventura și evadarea în natură. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat.

Unde vor fi comercializate noile modele Dacia

În ultimii 15 ani, Dacia a parcurs un drum lung, pornind de la un model unic pentru a ajunge la o gamă completă și diversificată. Devenit un veritabil best-seller, Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienții particulari din Europa. Nu în ultimul rând, Dacia a reușit să genereze în rândurile numeroșilor săi clienți un sentiment de apartenență la o comunitate specială.

Noile modele vor fi disponibile pe piețele din România, Spania, Noua Caledonie, Tahiti, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Maroc, Bulgaria, Republica Moldova, transmite Dacia. Dacia propune astfel o nouă generație de modele emblematice, mai ingenioase, mai accesibile, dar la fel de fidele spiritului tradițional al mărcii.

Noile modele Dacia
Noile modele Dacia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: