Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic e criticat din nou! Ce a făcut sârbul

Novak Djokovic e criticat din nou! Ce a făcut sârbul

Novak Djokovic, copii tenis

În ultimele luni Novak Djokovic a fost mereu în centru atenției. Deși a vrut să facă diferite gesturi bune, a fost aspru criticat.
Novak Djokovic a decis să petreacă ceva timp la Belgrad, după ce a pierdut finala de la Roland Garros. Liderul mondial nu s-a putut abține și a ieșit în evidență din nou. A fost surprinz în Belgrad, pe stradă în momentul în care dădea lecții de tenis unor copii. După foarte puțin timp jucătorul de tenis era înconjurat de foarte mulți micuți care l-au recunoscut și doreau să vorbească cu el. Acesta a stat cu copiii și le-a explicat câteva mișcări din tenis. Imediat au apărut însă voci care l-au criticat. După ce imaginile au devenit publice mulți au fost supărați că nu au fost respectate regulile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Distanța de 1,5 metri între persoane și purtarea măștii de protecție.

Djokovic a fost criticat după Adria Tour

În urmă cu câteva luni, liderul mondial a organizat un turneu de tenis, Adria Tour. Nici acolo nu a fost respectată distanțarea, nu s-au purtat măști, iar în tribune au fost spectatori. Rezultatul a fost unul dezastruos. Mai mulți jucători și membrii din staff s-au îmbolnăvit de coronavirus. Mai mult, chiar și Novak Djokovic și soția sa s-au infectat.
Nu a trecut foarte mult și a comis-o din nou. De această dată la US Open. A fost eliminat de la turneul din Statele Unite, după ce a lovit fără intenție un arbitru cu o minge. Și atunci au fost voci care l-au criticat, dar și mulți care i-au luat apărarea, considerând eliminarea sa o măsură mult prea dură.

“Am încercat să rămân pozitiv și să mă eliberez de tot ce ar fi putut să mă bulverseze în această perioadă. Nu am simțit că aș fi avut vreun blocaj mental sau emoțional. Și nici că aș fi trăit vreo dramă. Din contră, m-am simțit foarte confortabil pe teren. A fost un test reușit pentru mine, am controlat momentele cheie, m-am mișcat bine pe teren și am servit foarte bine”, a declarat Novak Djokovic, după US Open.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: