Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță a început să plângă pentru că nu a fost lăsată să voteze. Surprinzător cu cine voia micuța să voteze

O fetiță a început să plângă pentru că nu a fost lăsată să voteze. Surprinzător cu cine voia micuța să voteze

GALERIE FOTO (4) O fetiță a început să plângă pentru că nu a fost lăsată să voteze

O fetiță din județul Bacău a fost extrem de supărată pentru că nu a fost lăsată să voteze. Micuța a făcut o adevărată dramă, vârsând lacrimi amare de supărare. Întrebată de mama sa pe cine voia să voteze, răspunsul fetiței a fost genial.

O fetiță a început să plângă pentru că nu a fost lăsată să voteze. Surprinzător cu cine voia micuța să voteze

Duminică, 6 decembrie, toți românii sunt invitați la vot, pentru a-și alege parlamentarii. Cu toate că pandemia de coronavirus face mii de victime pe zi, autoritățile au decis ca oamenii să iasă la vot în număr cât mai mare, pentru a-și vota aleșii. De asemenea, nici în aceste zile, evenimentele speciale nu dispar. O fetiță din județul Bacău a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce mama sa, a filmat-o în timp ce plângea, pentru că nu a fost lăsată să voteze.Micuța în vârstă de cinci ani a trăit o adevărată dramă când a aflat că nu poate merge la vot. Răspunsurile la întrebările mamei sale, sunt cu adevărat emoționante. Pentrua vizualiza momentul emoționant, intrați AICI.

″- De ce plângi?
– Pentru că vreau să votez.
– Ce vrei să faci?
– Să votez.
– Tu, vrei să mergi la vot? Bravo, tati! Și cu cine votezi?
– Cu mami și cu tati”.

Focuri de armă la o secție de votare din Gorj

Se pare că și în aceste zile mai speciale pentru români, au loc fel și fel de evenimente. La primele ore ale dimineții, a avut loc un incident într-o secție de votare din Județul Gorj. Un polițist aflat singur într-o încăpere a imobilului, a executat în mod accidental un foc de armă. Glonțul s-a oprit în geamul unei grădinițe. Din fericire, incidentul nu a avut rezultate grave, și nicio persoană nu a fost rănită. ”Un poliţist din judeţul Gorj a raportat faptul că, după preluarea pazei unei secţii de votare, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, alta decât cea în care este amplasată secţia de votare, a executat în mod accidental un foc de armă. Incidentul s-a produs înainte de deschiderea secţiei de vot. Nu au rezultat decât pagube materiale”, a anunţat, duminică, Monica Dajbog într-o declaraţie de presă. În urma acestui eveniment, la locul faptei s-a deplasat o echipă operativă pentru a afla cum a avut loc incidentul.

Ca urmare a numărului mare de cazuri de infectări de coronavirus, mai multe localități din România au fost băgate în carantină, în urma deciziilor luate de autorități. Astfel, locuitorii acestor zone pot ieși din casă, doar dacă au un motiv bine întemeiat în baza unei adeverințe eliberate de angaajtor. Referitoar la modul de votare, autoritățile au anunțat că orice cetățean român dintr-o localitate carantinată are libertatea de a merge la orice secție să voteze, fără să ofere declarații. Ulterior, Ludovic Orban a declarat că trebuie să se facă o diferență între cei care locuiesc în localitățile carantinate și persoanele care se află în carantină la domiciliu. Acestea din urmă, vor reuși să voteze prin intermediul urnei mobile, deplasarea la vot fiind complet interzisă. Totodată, premierul României a declarat că s-au luat toate măsurile necesare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: