Redactia.ro
Home » Știri » O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Este absolut șocant

O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Este absolut șocant

GALERIE FOTO (2) O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Este aabsolut șocant

O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce a ales să-și facă un test ADN acasă. Curiozitatea i-a arătat cel mai șocant lucru despre ea, un lucru care i-a schimbat total viața!

A aflat un secret întunecat după ce și-a făcut un test ADN

Suntem în anul 2021, astfel că acum totul este posibil, chiar și să-ți faci un test ADN acasa la tine. Testele ADN sunt foarte cunoscute de adolescenții de astăzi care sunt dornici să afle mai multe despre strămoșii lor, astfel că tot mai mulți tineri îți achiziționează câte un kit pentru a-șin afla originile.

În decursul timpului, cei care au dus procesul până la capăt au aflat secrete întunecate despre membru familiei lor și chiar și despre ei, lucruri de care nu avea habar până atunci. Acest lucrub s-a întâmplat și cu o tânără din SUA. Aceasta a aflat un secret care i-a schimbat total viața!

O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Într-un videoclip postat pe platforma Tik Tok, tânăra le-a arătat urmăritorilor ei ce a aflat atunci când și-a făcut testul ADN acasă. Anomalia descoperită i-a schimbat viața complet, iar acum caută răspunsuri la întrebările pe care le are. Videoclipul a devenit viral imediat, strângând trei milioane de vizualizări și mii de comentarii, mulți utilizatori având și ei propriile întrebări, scrie Mirror.

Tânăra s-a folosit de banii primiți de ziua ei pentru a-și cumpăra un kit pentru testul ADN de făcut acasă. Potrivit acesteia, ”mă interesează moștenirea mea” și voia și spera să obțină ”rezultate interesante”. Site-ul unde își completa profilul a pus-o în legătură cu rude îndepărtate din întreaga lume și a început să-și formeze propriul arbore genealogic.

O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Este aabsolut șocant

O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Totul s-a schimbat când a adăugat data ei de naștere. Sistemul i-a spus că nu era nimeni cu numele ei născut în acea zi și a sfătuit-o să caute în dosarele medicale.

Testul ADN susține că s-a născut cu trei ani înainte

Tânără a căutat în dosarele medicale și a aflat un lucru înfricoșător. Se pare că aceasta era de fapt născută cu trei ani înaninte ca ea să știe, adică în loc de 23 de ai cât arfe acum, de fapt, ea are 26.

„Dosarele mele medicale au sugerat că m-am născut în noiembrie 1995”, a adăugat ea. „Adică aș avea 26 de ani anul acesta în loc de 23”, a declarat tânăra.

O tânără a aflat un secret întunecat despre ea după ce și-a făcut un test ADN! Testul ADN ia arătat că este cu trei ani mai în vârstă decât credea. Oamenii au rămas uimiți, și mulți au lăsat comentarii cerând partea a doua pentru a aflat restul poveștii.

”Nu există așa ceva. Trei ani atunci când ești copil e o diferență uriașă. Imaginează-ți că ai 4 ani, dar de fapt ai 7 ani”/ ”Deci nu ai mers la grădiniță sau la școală. Nimeni nu se gândește că un copil de 5 ani este un copil de 2?”/ ”Nu are nici un sens”/ ”Se pare că ai fost răpit în copilărie”/ ”Vrem o actualizare OMG”, sunt doar câteva din comentariile pe care aceasta le-a primit la videoclipul postat.

Mai mult, la unul din comentarii tânăra a venit cu un răspuns la afirmația că ar putea să fie adoptată, iar ea a dezvăluit că seamănă prea mult cu părinții ei și nu poate să fie vorba de așa ceva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: