Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă! Ce a postat artistul pe youtube

Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă! Ce a postat artistul pe youtube

Divorțul dintre Pepe și Raluca stârnește tot mai multe controverse. De curând, artistul a stârnit semne de întrebare după ce a postat un mesaj cu subînțeles la adresa Ralucăi Pastrămă, pe canalul său de youtube.

Ce a postat Pepe pe rețelele de socializare

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă stârnește tot mai multe controverse. Tot mai multe detalii ies la iveală din căsnicia celor doi, în ultima vreme. De curând, cântărețul a stârnit semne de întrebare pe canalul său de youtube cu un mesaj cu subînțeles pentru Raluca, informează cancan.ro.

Recent, într-una din sesiunile live organizate pe canalul său de Youtube, Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”.  Potrivit spuselor sale, melodia a fost scrisă în urmă cu 14 ani, dar având în vedere situația cu care se confruntă acum artistul, divorțul, pare că a fost scrisă…ieri.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

Pepe, acuzat de violență de Raluca Pastramă

Raluca Pastramă a depus plângere pe numele lui Pepe pentru că a bătut-o și, mai mult, a cerut și ordin de restricție. Dar, între timp, iată că aceasta s-a răzgândit. Raluca și-a retras cererea în care îl acuza pe fostul ei partener de violență fizică și verbală.

Între timp, Pepe a negat acuzațiile aduse de soția sa. El a spus că au fost făcute pentru ca Raluca să construiască probe procesul de divorț.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Mai mult, Pepe a susținut că ordinul de restricție cerut oamenilor legii de soția sa a fost emis fără nicio probă care să ateste atitudinea sa violentă.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a mai spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

Totodată, au mai apărut informații potrivit cărora, Raluca a călcat strâmb în relația cu Pepe. Ea l-ar fi înșelat pe cântăreț cu un arab.Pepe și Raluca vor divorța după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: