Redactia.ro
Home » Homepage » Premierul Orban a vorbit despre noi restricții pentru români

Premierul Orban a vorbit despre noi restricții pentru români

Noul premier al Romaniei. Cine îl va înlocui pe Orban la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban nu crede că noi restricții trebuie impuse, dimpotrivă, trebuie o permanentă acțiune de dialog, de informare.

„Nu cred că noi restricţii trebuie impuse, dimpotrivă, trebuie o permanentă acţiune de dialog, de informare, de educare astfel încât oamenii să înţeleagă că ei sunt cei care trebuie să se protejeze şi mai ales să îi protejeze şi pe cei din jur”, a declarat premierul.

Șeful Executivului a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că oamenii trebuie să învețe să se protejeze de COVID-19. „Cred că până se va descoperi un vaccin şi un tratament singura reacţie normală a oamenilor este să înveţe cum să se protejeze de virus. Cu cât mai mulţi oameni sunt corecţi şi se protejează de virus, cu atât viaţa va fi mai normală şi cu atât economia va fi mai puţin afectată”, a declarat Ludovic Orban.

Participarea premierului Ludovic Orban la conferința “Împreună protejăm România”, organizată de Grupul de presă MediaUno în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, Camera de Comerț Româno-Americană și UGIR-1903

Participarea premierului Ludovic Orban la conferința “Împreună protejăm România”, organizată de Grupul de presă MediaUno în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, Camera de Comerț Româno-Americană și UGIR-1903#LudovicOrban #GuvernulRomaniei

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 15 septembrie 2020

Îndemn pentru cetățeni

Ludovic Orban i-a îndemnat pe oameni să respecte regulile sanitare și de distanțare socială, pentru o revenire cât mai rapidă la viața de dinainte de pandemie. „M-aş bucura să se găsească cât mai curând un vaccin, dar până se va găsi un vaccin aplicabil, dacă vrem să reluăm o viaţă normală, va trebui să suportăm mici chestii, cum e masca sau alte lucruri, să ne dezinfectăm, să ne spălăm pe mâini mai des, să renunţăm la gesturile de prietenie şi de afecţiune pe care le facem faţă de cei apropiaţi, lucruri relativ simple”, a precizat premierul.

Compară purtarea măștii cu cravata la gât

Cât privește obiceiul purtării măștii, Ludovic Orban a dat câteva exemple menite a pune accent pe faptul că, de-a lungul vremii, oamenii s-au adaptat constant când a fost vorba să poarte anumite accesorii de ordin vestimentar.

„Omul nu s-a născut cu cravata la gât, de exemplu, cu toate astea, ne-am obişnuit cu cravata la gât, omul nu s-a născut încălţat. Mă uit uneori şi acum pe gazon la pantofi cu cui şi cu toate astea omul s-a obişnuit cu astfel de lucruri şi cred că adaptabilitatea noastră este cea care trebuie să genereze resortul de evoluţie şi de mişcare într-o direcţie care mi se pare firească şi normală”, a conchis Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: