Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Andra în izolare. Cum se simte artista

Primele imagini cu Andra în izolare. Cum se simte artista

GALERIE FOTO (7) Primele imagini cu Andra în izolare.

Primele imagini cu Andra în izolare. Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar timp de 14 zile vor fi nevoiți să stea în caratină alături de cei doi copii ai lor. În urmă cu puțin timp, cântăreața a publicat primele imagini cu ea după ce a primit rezultatul testului.

Primele imagini cu Andra în izolare. Cum se simte artista

Primele imagini cu Andra în izolare. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 12 ani, trăind o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi le-au cucerit inimile fanilor săi, motiv pentru care atât Andra, cât și Cătălin sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde îi țin la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața lor. În urmă cu puțin timp, Cătălin Măruță a anunțat că atât el cât și Andra au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, fiind nevoiți să petreacă 14 zile în carantină. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

Ei bine, în urmă cu câteva minute Andra a postat și ea primele imagini după ce a fost testată cu noul coronavirus. Vedeta a publicat imagini cu ea din confortl casei sale, atât singură, cât și cu fiica sa Eva. Totodată, alături de fotografiile publicate, artista a postat și câteva cuvinte care arată că starea ei și a familiei sale este una bună și plină de optimism. „Familia cu mine? ✅ Jocuri multe? ✅ Acadele? ✅ Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗”, a scris Andra pe Instagram.

Andra și Cătălin Măruță, de 12 ani împreună!

Pe data de 23 august, în urmă cu 12 ani, Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele. Cei doi formează unul dintre cele mai consolidate și mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit la Biserica Sfinții Constantin și Elena din Târgu Jiu, orașul natal al prezentatorului tv. Andra a purtat o rochie de mireasă albă cu trenă și voal, având părul desfăcut, în timp ce Cătălin Măruță a purtat un costum negru cu papaion alb.

Tot în 2008, artista și prezentatorul Tv au făcut cununia civilă la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, iar cei care le-au fost nași au fost Dana și Cornel Ciocan. Andra a povestit în cadrul ediției Românii au talent că în primele întâlniri cu Măruță, cei doi vorbeau foarte mult, iar primul sărut a avut loc cu greu. Artista a declarat că moderatul tv a avut multă răbdare cu ea, deoarece Andra nu este genul de femeie care să se arunce într-o relație fără să se asigure că este cazul. Ei bine, se pare că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt, în prezent fiind părinții a doi copii absolut minunați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: