Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM de weekend. În ce oraș vor fi 0 grade Celsius

Prognoza meteo ANM de weekend. În ce oraș vor fi 0 grade Celsius

Meteo ANM

Prognoza meteo ANM de weekend. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în acest weekend, în ultima zi din octombrie și prima din noiembrie. Iată ce informații au transmis meteorologii!

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi prima zi din noiembrie

Va fi destul de frig în țara noastră, în unele zone chiar mai frig decât ar fi normal în această perioadă. Vor exista și averse în mai multe zone ale țării, dar soarele va ieși la iveală până la urmă. Iată cum va fi vremea în weekend, în marile orașe din țară, conform datelor ANM.

Prognoza meteo ANM de weekend în București

Vremea din Capitală va fi caracterizată de nori și soare, după cum au anunțat meteorologii. Sâmbătă, vor fi termperaturi cuprinse între 3 și 14 grade, la fel și duminică. Sâmbătă sunt mai multe șanse de ploaie.

Prognoza meteo ANM de weekend în Constanța

Cerul va fi acoperit de nori sâmbătă, după cum arată prognoza meteo ANM. Maxima zilei va fi de doar 13 grade Celsius, iar minima înregistrată va fi de 7 grade Celsius. Duminică, va ploua și va burnița, iar șansele de precipitații sunt de 58%.

Prognoza meteo ANM de weekend în Iași

Va fi foarte frig în Iași în acest weekend, pentru că temperaturile nu vor depăși valoarea de 9 grade Celsius. Va ploua, de asemenea, în ambele zile, șansele de ploaie fiind de peste 50%. Temperaturile vor fi cuprinse între 5 și 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend Brașov

Vremea va fi cu nori și soare, sâmbătă, în Brașov. Noaptea se vor înregistra 0 grade Celsius. Duminică, în schimb,  va fi predominant noros.

Prognoza meteo ANM de weekend Cluj-Napoca

Înnorat va fi și în Cluj-Napoca, după cum arată ANM. Sâmbătă vor fi între 1 grad și 11 grade Celsius. Duminică, va fi predominant noros și maxima va fi de zece grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: