Redactia.ro
Home » Stil de viață » Program Mega Image de Crăciun și Revelion. Până la ce oră e deschis

Program Mega Image de Crăciun și Revelion. Până la ce oră e deschis

Program Mega Image de Crăciun și Revelion

Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape, așa că toți românii trebuie să ia în considerare faptul că magazinele vor avea un orar de funcționare diferit în aceste zile speciale, care sunt și sărbători libere legale. Iată ce orar de funcționare are Mega Image.

Ce orar de funcționare are Mega Image, de Crăciun și Revelion

Programul de lucru se schimbă pentru toată lumea înainte de Crăciun și Revelion, acestea fiind două sărbători în care oamenii au liber. Există unele domenii, însă, în care aceștia trebuie să lucreze chiar și în aceste zile, dar ele sunt recompensate cu alte zile de concediu sau cu ceva bani în plus la salariu.

Pentru cei care fac mereu pregătirile pe ultima sută de metri, dar și pentru cei care doresc să știe ce program au marile magazine în aceste zile speciale, iată că a fost anunțat programul pentru unul dintre acestea.

Iată când va fi deschis la Mega Image, de sărbători

Este vorba despre Mega Image, o companie care are sute de magazine doar în Capitală. Ca în fiecare an, șefii de la Mega Image au stabilit că angajații lor pot sta acasă de Crăciun și Revelion, astfel că toate magazinele sunt închise în aceste două zile de sărbătoare. Decizia a fost luată în fiecare an, pentru ca muncitorii să poată sta cu familiile lor.

Programul va fi prelungit în zilele de Ajun, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Astfel, cei care au uitat să cumpere ceva și au nevoie neapărat, fie pentru masa de Crăciun, fie vreun cadou dulce pentru cineva drag, pot merge la orice magazin Mega Image, până în ora 21 înainte de Crăciun și până în ora 19 înainte de Revelion.

În a doua zi de Crăciun Mega Image va avea program cu clienții săi, astfel că poți merge acolo să îți faci cumpărăturile, dar numai până la ora 18.

În a doua zi de Revelion, magazinele companiei Mega Image sunt închise.

Program standard Mega Image de Crăciun şi Revelion:

24 decembrie: 7:00 – 21:00

25 decembrie: ÎNCHIS

26 decembrie: 11:00 – 18:00

31 decembrie: 7:00 – 19:00

1 ianuarie: ÎNCHIS

2 ianuarie: 11:00 – 18:00

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: