Redactia.ro
Home » Monden » Puţini s-ar fi gândit la asta! Ce note a luat la BAC Mihai Trăistariu. Controversatul artist a fost la un pas de perfecţiune

Puţini s-ar fi gândit la asta! Ce note a luat la BAC Mihai Trăistariu. Controversatul artist a fost la un pas de perfecţiune

GALERIE FOTO (2) Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii cu cele mai apreciate voci de la noi din țară, dar puțini știu ce perfecțiune a fost acesta aproape să atingă. Nu, nu este vorba despre o performanță în ceea ce privește muzica, ci învățătura. Iată ce note a obținut la examenul de bacalaureat controversatul Mihai Trăistariu.

Ce note a luat la BAC Mihai Trăistariu. Rezultatul este neașteptat

Mihai Trăistariu a vrut de mic copil să învețe cât mai mult, pentru că, după cum spune chiar el, considera că asta te face un om inteligent. Astfel, acesta s-a străduit mereu să obțină cele mai bune rezultate. Așa a ajuns să fie aproape de perfecțiunea notei 10,00 la examenul de Bacalaureat. Chiar dacă nu a obținut zece pe linie, artistul a reușit să ia nota maximă la trei dintre cele cinci probe.

Astfel, notele pe care le-a luat Mihai Trăistariu au fost: 9.62 la proba scrisă de la limba română, 10 la examenul oral de limba română, 10 la matematică, 9,80 la examenul de limba engleză și 10 la educație fizică. Media generală de la bac a lui Mihai Trăistariu a fost de 9,88.

Mihai Trăistariu nu mai vrea să fie ca în trecut

„Când eram copil, credeam că ești deștept dacă înveți bine la școală. 15 olimpiade școlare naționale ( 6 numai la matematică ), 10 la intrare la liceu, 10 la mate la Bac, 3 facultăți – toate cu bursă de merit”, a spus Mihai Trăistariu.

Acum, perspectiva lui de viață s-a schimbat și artistul a mărturisit ce crede că este inteligența și ce trebuie să facă un om pentru a fi considerat deștept.

„Azi … cred că ești deștept dacă : știi să te-nconjori de oameni faini …, ești un om bun și îi mai ajuți pe cei din jur, din puținul tău, citești multe cărți care să te pregătească pentru viață, anticipezi mișcările adversarilor tăi și întorci lupta în favoarea ta, ai grijă de tânăr de sănătatea ta, prețuiești timpul și faci din el cea mai puternică armă a ta, nu pui preț pe bani dar îi faci cu ușurință, înveți să-ți ascunzi defectele fizice și aduci în prim plan calitățile, astfel încât să faci lumea să-ți spună că ești frumos”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Instagram.

Diploma bac Mihai Trăistariu
Diploma bac Mihai Trăistariu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: