Redactia.ro
Home » Monden » Rita Mureșan, la un pas de moarte! Vedeta a stat două săptămâni în comă

Rita Mureșan, la un pas de moarte! Vedeta a stat două săptămâni în comă

GALERIE FOTO (2) Rita Mureșan, la un pas de moarte! Vedeta a stat două săptămâni în comă

Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Vedeta a stat două săptămâni în comă din cauza unui obicei care îi făcea plăcere, dar care în timp a afectat-o. 

Rita Mureșan, la un pas de moarte

Rita Mureșan a trecut prin momente dramatice în copilărie. Vedeta a fost la un pas de moarte, atunci când și-a petrecut nu mai puțin de șase luni într-un spital. Totul a pornit de la un obicei care îi făcea plăcere, dar care i-a creat numai probleme.

Rita Mureșan, la un pas de moarte! În urmă cu ceva timp, Rita Mureșan a povestit că atunci când era mică și ploua afara, iubea să stea sub streașină. Chiar dacă acest obicei o bucura, în timp a dus la răceli foarte puternice, care au ținut-o prin spitale jumătate de an. Mai mult decât atât, Rita Mureșan a povestit că situația a fost atât de gravă încât a stat în comă două săptămâni și a fost nevoită să învețe, din nou, să vorbească și să scrie.

Faptul că era o elevă silitoare și îi plăcea să învețe a ajutat-o mult atunci când a fost în spital. Ea nu a trebuit să repete anul fiind că profesorii știau ce poate și putea să țină ritmul cu colegii săi.

”Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”, a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Fiica Ritei a trecut prin aceeași problemă

Și dacă a reușit să treacă peste momentul dificil din copilăria sa, se pare că viața i-a mai dat o încercare atunci când fiica ei s-a confruntat cu aceeași problemă. Totul se întâmpla tot la vârsta de 10 ani, vârstă pe care o avea și mama ei când a avut aceeași problemă medicală.

Rita Mureșan, la un pas de moarte! Vedeta a stat două săptămâni în comă

Rita Mureșan, la un pas de moarte! Din fericire, la fel ca și în cazul mamei sale, Rebeca, una dintre cele două fiice ale creatoarei de modă, s-a recuperta repede, însă speritura a fost teribilă.

”Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a spus Rita Mureșan, în urmă cu ceva timp, la o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: