Redactia.ro
Home » Știri » Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara! 40.000 de oameni au semnat deja petiția

Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara! 40.000 de oameni au semnat deja petiția

Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara! 40.000 de oameni au semnat deja petiția

Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara! Peste 40.000 de persoane au semnat până marți, 9 februarie, o petiție care cere acest lucru. 

Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara

Cazul șocant al bărbatului care a agresat doi copii într-un parc din Hunedoara i-a bulversat de tot pe oameni, care au început deja să semneze o petiție prin care se cere ”Închisoare pe viața  pentru bărbatul care a dat de pământ cu un copil la Hunedoara.”

Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara! Unul dintre copii a fost adus în stare gravă la spital, cu fractură de craniu. În funcție de ce se întâmplă în spital cu băiatul căruia i-a fracturat osul occipital, fapta agresorului poate fi încadrată chiar la tentativă de omor.

”Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză!”, se arată în petiția care a fost semnată de peste 41.000 de oameni în doar 2 zile de la postarea sa.

Agresorul copiilor a fost reținut

Bărbatul din Hunedoara, în vârstă de 29 de anil, care a agresat cei doi copii, a fost reţinut şi trimis în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Se cere închisoare pe viață agresorului din Hunedoara! În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. De asemenea, din cercetări a mai rezultat că băiatul de 13 ani este nepot al agresorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: