Redactia.ro
Home » Sport » Sergio Ramos bate record după record! Ce oferte a primit!

Sergio Ramos bate record după record! Ce oferte a primit!

Sergio Ramos record, spania, Leo Messi,

Sergio Ramos a avut o zi de coșmar, după ce a ratat două lovituri de la 11 metri. A bătut însă un record. A devenit fotbalistul cu cele mai multe selecții la o echipă națională. A îmbrăcat tricoul națioanei Spaniei de 177 de ori. Vechiul record îi aparținea celui mai titrat portar, Gianluigi Buffon.

Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus Torino era cel mai selecționat fotbalist din Europa. 176 de convocări la națională. Italianul a fost detronat de Sergio Ramos, care după meciul jucat de Spania împotriva Elveției a adunat 177 de meciuri în tricoul naționalei. Jucătorul celor de la Real Madrid a avut totuși o seară de coșmar. Cunoscut ca un specialist în executarea loviturilor de pedeapsă, spaniolul a reușit să rateze de două ori. Astfel, Elveţia – Spania s-a terminat 1-1, în Liga Națiunilor. Prima lovitură de pedeapsă a avut loc în minutul 57. Ramos a tras în dreapta portarului Yann Sommer, dar acesta a reușit să respingă în corner. Al doilea moment a avut loc în minutul 80. Nici de această dată nu l-a păcălit pe portarul celor de la Borussia Mönchengladbach. A tras tot în dreapa, dar tot fără succes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sergio Ramos (@sergioramos)

Spaniolii au reacționat după ratările lui Ramos

Chiar dacă fotbalistul lui Real Madrid a bătut un record în meciul cu Elveția, devenind cel mai selecționat fotbalist spaniol, nu a scăpat de critici.

”Al doilea penalty l-a dat în stilul Panenka și rezultatul a fost teribil”, au titrat cei de la AS.

”Ce păcat! 25 de penalty-uri mai târziu, Sergio Ramos ratează două într-un meci”, au scris și cei de la Marca.

Ramos și Messi, coechipieri?

Potrivit presei, Sergio Ramos și Leo Messi ar putea juca la aceeași echipă. Se pare că cei de la Manchester City i-ar dori pe cei doi fotbaliști și sunt pregătiți să facă o ofertă celor de la Real Madrid și Barcelona. Se știe faptul că argentinianul vrea să plece anul următor de la Barcelona, în timp ce Sergio Ramos a intrat în ultimul an de contract. Spaniolul a început negocierile pentru un nou contract, dar până în acest moment nimic nu s-a concretizat. Jurnaliștii iberici scriu că această situație îl deranjează pe căpitanul madrilenilor. De partea cealaltă Pep Guardiola a lăsat să se înțeleagă faptul că are mare nevoie de el în defensivă. Și clubul patronat de fostul mare fotbalist englez, David Beckham din MLS, Inter Miami este interesat de jucătorul spaniol. La echipa americană joacă deja fostul duo al celor de la Juventus, Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi. Beckham a jucat alături de Ramos între 2005 și 2007, și spune că va face tot ce poate pentru a-l aduce pe jucător în vară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: