Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, înșelată de iubit! A călcat strâmb, când toată lumea aștepta nunta

Simona Halep, înșelată de iubit! A călcat strâmb, când toată lumea aștepta nunta

GALERIE FOTO (2) Simona Halep, înșelată de iubit! A călcat strâmb, când toată lumea aștepta nunta

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale din cauza scandalului legat de dopaj în care este implicată acum. Se pare, însă, că viața a mai supus-o la încercări grele și în ceea ce privește partea sentimentală, unde a trecut prin multe experiențe neplăcute. Sportiva a fost înșelată de unul dintre foștii ei iubiți, deși toată lumea aștepta nunta.

Simona Halep, dezamăgită în iubire

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute tenismene la nivel mondial, care a bifat multe reușite de-a lungul carierei sale. Este cu adevărat un nume mare al tenisului românesc, dar actualul scandal legat de dopaj i-a cam dat lumea peste cap. Nici în plan amoros nu îi merge prea bine, fiind singură acum, după divorțul de Toni Iuruc.

Totuși, lucrurile nu au fost mai bune nici în tinerețile sale. Sportiva a mai avut relații serioase, iar una dintre ele a bifat-o alături de fiul cunoscutului Teia Sponte – fost oficial FCSB și apropiat de-ai lui Gigi Becali. S-a iubit un timp îndelungat cu Costa Sponte și erau foarte rezervați în ceea ce privea povestea lor de iubire, dar niciodată nu au negat că sunt împreună.

Totuși, Costa nu a luat lucrurile prea mult în serios, pentru că a înșelat-o pe cea care ar fi trebuit să îi devină soție. În viața lui a apărut o altă femeia, Bianca, ce în anul 2019 i-a devenit și nevastă. Tenismena nu a vorbit despre această dezamăgire, dar apropiații ei spun că a suferit mult.

Simona și Costa, la un pas de nuntă

Faimoasa tenismenă mereu a refuzat să discute pe marginea relației dintre ea și fiul lui Teia Sponte, dar bunica ei a avut mare încredere în iubirea lor și spera că cei doi vor ajunge la altar. Era mândră de alegerea făcută de nepoată, pe motiv că alesese un băiat pe placul familiei.

Bunica tenismenei era foarte convinsă că Simona se va căsători cu Costa, mai ales pentru că se știau de când erau copii și chiar crescuseră împreună. În plus, familiile lor erau foarte apropiate.

„Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, povestea la acea vreme bunica Simonei Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: