Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, prima victorie din 2021!

Simona Halep, prima victorie din 2021!

simona halep, Australian Open 2021, primul tur

Simona Halep a debutat cu o victorie în anul 2021. Constănțeanca a învins-o pe Ashleigh Barty, liderul mondial, cu 3-6, 1-6, 10-8. Meciul s-a jucat în cadrul unui turneu demonstrativ din Adelaide, intitulat ”A Day at the Drive”.

Meciul demonstrative a durat 67 de minute. În tribune la turneul demonstrativ au fost prezenți și fani, care au aclamat-o pe Halep la finalul meciului.

„Oraşul e frumos, oamenii sunt drăguţi şi chiar mi-aţi lipsit, oameni buni! Să joc în faţa voastră a fost o plăcere! Am avut emoţii mari, m-am simţit ca şi cum aş fi jucat un meci pentru prima dată.”, a spus Simona Halep.

„De asemenea, țin și cu echipa de fotbal (n.r. fotbal australian). Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, așa că știu că Port Adelaide e o echipă bună”, a transmis Simona Halep, moment în care publicul s-a împărțit în două „tabere”. Așa se face că românca a fost hulită și aplaudată în același timp.

Până acum cele două jucătoare se mai întâlniseră de 4 ori, Simona câștigând 3 dispute. După meci și liderul mondial a avut un mesaj.

„Mi-a fost cel mai dor să împart terenul cu prietena mea. Mă simt grozav să fiu înapoi! Mulțumesc, Simo”, a scris după meci, Barty, pe Twitter

Urmează încă un turneu demonstrativ

Australienii mai organizează încă două turnee demonstrative, în premieră înaintea turneului de Grand Slam de la Australian Open. Yarra Valley Classic și Gippsland Trophy se joacă în perioada 31 ianuarie – 6 februarie. Simona Halep și Irina Begu se află pe același tablou, la Gippsland Trophy, alături de alte două românce: Patricia Țig și Mihaela Buzărnescu. Cap de serie numărul 1 este Simona Halep, urmată de Naomi Osaka și Elina Svitolina. Halep o va întâlni direct în turul doi pe învingătoarea dintre americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) şi rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA). Turneul este dotat cu premii în valoare de 565.530 de dolari. Toate turneele se desfășoară cu spectatori în tribune.
Australienii au decis să organizeze aceste competiții pentru ca toți jucătorii să se poată pregăti. 72 dintre aceștia au stat 2 săptămâni în camerele de hotel în izolare și nu au putut să se pregătească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: