Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep și-a cumpărat vilă în centrul Bucureștiului!

Simona Halep și-a cumpărat vilă în centrul Bucureștiului!

GALERIE FOTO (2) Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cei doi nu vor împărți averea

Simona Halep investește în imobiliare de ceva vreme. Acum, jucătoare de tenis a decis să-și cumpere o vilă cochetă în București, într-un cartier select. Nu singură. Iubitul ei, Toni Iuruc o sprijină în toate proiectele.

De mai bine de 8 ani de zile, a doua jucătoare de tenis a lumii locuiește în Complexul Stejarii. Are toate condițiile atât pentru recuperare cât și pentru antrenament. Totuși, Simona Halep și iubitul său Toni Iuruc, își doreau o casă a lor. Astfel, potrivit click.ro, constănțeanca a cumpărat o vilă în cartierul Primăverii, iar renovările au început. În fiecare zi se pare că iubitul jucătoarei de tenis merge să vadă în ce stadiu sunt lucrările și să supravegheze echipa de muncitori. Dacă lucrurile merg conform planului, probabil că în cel mai scurt timp Simona Halep se va muta în casa nouă.

Simona Halep, investiții în imobiliare

De mai mulți ani, Simona Halep a investit sume considerabile în imobiliare. Jucătoarea de tenis are mai multe proprietăți. O vilă de 600.000 de euro în Constanța și un complex cu mai multe case unde locuiește familia ei. În Mamaia a construit un bloc cu apartamente de lux cu 6 etaje, și încă un bloc în Constanța. Are proprietăți și la munte. Două hoteluri, unul în Poiana Brașov, celălalt în Brașov.

Cum a fost anul 2020 pentru Simona Halep

2020 a fost un an atipic pentru toată lumea, din cauza pandemiei de coronavirus. Nici pentru sportivi nu a fost altfel. Luni bune nu au putut să se antreneze. Chiar și în aceste condiții, pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost un an destul de bun. A câștigat trei titluri la Praga, Roma și Dubai. În plus a urcat pe locul doi în clasamentul mondial. În urmă cu aproape o lună, Halep anunța că are coronavirus. A trecut cu bine peste perioada dificilă și a început să-și facă planurile pentru 2021. Românca și-a anunțat intenția de a participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Totuși condițiile sunt destul de dure.

Ce se întâmplă cu Australian Open

Inițial, organizatorii anunțaseră că toți jucătorii trebuie să sosească în Australia la jumătatea lunii decembrie, pentru a sta în carantină, lucru care i-a nemulțumit pe mulți. Acum, organizatorii au anunțat că au problem. Se pare că în contextul pandemiei de coronavirus, autoritățile sanitare nu îi lasă pe jucătorii de tenis să sosească la Melbourne din luna decembrie. Dacă aceștia ajung în Australia în ianuarie, nu va fi timp să stea în carantină și pentru a juca un turneu de pregătire. În aceste condiții, organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului se gândesc să amâne competiția. Aceasta ar trebui să înceapă pe 18 ianuarie. Deocamdată nu au fost stabilite clar regulile care trebuie respectate pentru participanții la turneu.

„Dacă va fi ca la Paris, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc”, declara Simona Halep, după turneul de la Roland Garros .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: