Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, vestea mult așteptată! Când vrea să devină mămică

Simona Halep, vestea mult așteptată! Când vrea să devină mămică

Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cei doi nu vor împărți averea

De ani de zile, Simona Halep și-a dedicat viața sportului. A muncit în fiecare zi pentru a ajunge în vârf. Acum, a venit timpul să se gândească și la viața personală.

Ajunsă la vârsta de 29 de ani, Simona Halep spune că în acest moment viața personal este la fel de importantă pentru ea ca și sportul. Jucătoarea care ocupă locul 2 în WTA, are o relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, iar acum a venit vremea să se gândească și la copii.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a declarat Halep, în emisiunea lui Andi Moisescu.

În urmă cu doi ani, constănțeanca a decis să nu mai țină ascunsă relația pe care o avea cu omul de afaceri, Toni Iuruc. De atunci cei doi sunt mereu împreună, acesta însoțind-o pe Simona la cele mai multe turnee la care participă. După ce l-a cunoscut pe iubitul ei, Simona Halep a început să se gândească serios la căsătorie.

“Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, declara românca, în 2019.

Sportul i-a adus cele mai mari satisfacții

Campioana de la Wimbledon și Roland Garros a recunoscut că până acum cele mai mari bucurii i le-a adus tenisul.

“Când am câștigat Roland Garros la junioare, când am devenit și numărul 1 și a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul în top. După, vin finalele de Grand Slam pe care le-am câștigat și, bineînțeles, semifinala de la Beijing în care am bătut-o pe Ostapenko și am devenit numărul 1 WTA. Cred că a deveni numărul 1 a fost, poate, cea mai tare senzație pe care am trăit-o pentru că aveam trandafirii aceia în brațe și parcă nu mai voiam să le dau drumul. Erau ai mei și voiam să stea acolo. A fost cel mai puternic moment”, a mărturisit Simona Halep.

Simona Halep, locul 2 în WTA

Românca s-a menținut pe locul doi în clasamentul mondial, încă de anul trecut după ce a adunat 7255 de puncte. Acum este pregătită să joace primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. România este una dintre țările cu cele mai multe sportive în TOP 200 mondial.
Sportive din România în TOP 200 WTA:

2 Simona Halep 7255 puncte
56 Patricia Țig 1229
72 Sorana Cîrstea 999 (-1)
79 Irina Begu 932 (-1)
93 Ana Bogdan 805 (-1)
120 Irina Bara 636 (-1)
137 Mihaela Buzărnescu 558
144 Monica Niculescu 519
160 Elena Gabriela Ruse 454 (-1)
168 Jaqueline Cristian 432
193 Laura Ioana Paar 347

Dublu:

43 Raluca Olaru 2040 puncte
53 Monica Niculescu 1730
92 Andreea Mitu 986
108 Irina Bara 850 (-2)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: