Redactia.ro
Home » Monden » Simona Hapciuc și Ameri Nasrin, bătaie spectaculoasă. Una dintre ele a ajuns de urgență la spital

Simona Hapciuc și Ameri Nasrin, bătaie spectaculoasă. Una dintre ele a ajuns de urgență la spital

Simona Hapciuc și Ameri Nasrin, bătaie spectaculoasă.

Simona Hapciuc și Ameri Nasrin, bătaie spectaculoasă. Scandal de în televiziunea Antena Stars. Ameri Nasrin și asistenta tv Simona Hapciuc s-ar fi luat la bătaie, după încheierea emisiunii. Se pare că răfuial ar fi fost extrem de gravă, având în vedere că una dintre ele ar fi ajuns la spital.

Simona Hapciuc și Ameri Nasrin, bătaie spectaculoasă. Una dintre ele a ajuns de urgență la spital

Simona Hapciuc și Ameri Nasrin, bătaie spectaculoasă. În această dimineață, înainte de a începe emisiunea în direct , Ameri Nasrin a postat pe InstaStory din platoul televiziunii, iar starea lor nu era tocmai bună. „Starea mea o să v-o explic puțin mai târziu!„, le-a transmis Nasrin fanilor, într-o postare în care este vizibil tristă. Simona Hapciuc și Nasrin sunt colege la Antena Stars, dar se pare că relația lor nu era tocmai bună, deși pe micul ecran par că nu au nicio problemă. Fosta concurentă de la Survivor România ar fi atacat-o pe moderatoarea tv. Evenimentul ar fi avut loc chiar în baie de la platoul de filmare, iar Nasrin ar fi avut nevoie de îngrijire medicală.

Ulterior, Simona Hapciuc a făcut primele declarații despre situația care a avut loc în urmă cu câteva ore. Vedeta susține că nu a bătut-o pe colega sa, dar mărturisește că Nasrin a spus că se va duce la INML. „Nu mă interesează. Nu-i adevărat nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic.Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, a fost reacția Simonei Hapciuc, pentru FANATIK.

De asemenea,asistenta tv a scris câteva cuvinte într-un mesaj distribuit pe Instagram, acolo unde a spus că va face singurele declarații. ” Legat de scandalul în care am fost implicată astăzi, vreau să vă anunț că tot ce scrie în presă sub „declarația mea” este fals. Eu nu am dat nici o declarație. Dacă o voi face, o voi face doar pe pagina mea de instagram”, este mesajul transmis de vedetă.

Simona Hapciuc ar fi fost concediată

Potrivit unor surse din interiorul trustului au declarat că Simona Hapciuc ar fi fost concediată în urma acestui episod. Cele două nu se mai suportă de mai multă vreme, iar conflictul a escaladat vineri. Simona a dat nas în nas la baie cu colega sa de platou și ar fi atacat-o din senin. O ambulanță ar fi venit la fața locului, pentru a-i acorda îngrijiri lui Nasrin, care a fost transportată la spital.

Nasrin este în afara oricărui pericol, amenințând-o pe Simona că va merge la INML pentru a scoate certificat medico-legal. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cariera blondinei. Simona Hapciuc mai face parte din proiectul „Mămici de pitici cu lipici”, difuzat la Antena Stars. Vedeta apare alături de fiul ei, alături de care petrece momente de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: