Redactia.ro
Home » Sport » Spectacol total! Mike Tyson vs Roy Jones Jr.! Câți bani au încasat

Spectacol total! Mike Tyson vs Roy Jones Jr.! Câți bani au încasat

Mike Tyson, meci, Roy Jones

Mike Tyson a urcat din nou în ring pentru cel mai așteptat meci al anului. Fostul campion al greilor a boxat cu Roy Jones Jr.. În ciuda vârstei, cei doi pugiliști au reușit un meci spectaculos, care s-a terminat la egalitate.

La 54 de ani, Mike Tyson a decis să boxeze din nou. După luni bune de antrenament, în această dimineață a urcat în ring pentru meciul cu Roy Jones Jr. (51 de ani). După 8 runde, a fost egalitate. Iron Mike a dominat întâlnirea, dar până la final arbitrii nu au reușit să decidă cine merită victoria. Punctajul la final a fost:
Chad Dawson: 76-76
Christy Martin: 97-73 pentru Tyson
Vinny Paz: 80-76 pentru Jones Jr.

De 15 ani nu mai urcase Tyson în ring, dar în meciul cu Jones Jr a făcut spectacol.

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy”, a declarat Tyson, după meci.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic!”, a spus la final Roy Jones Jr.

Câți bani au primit Mike Tyson și Roy Jones Jr.

Fostul campion mondial al greilor a încasat o bursă de 10 milioane de dolari. Toți banii vor fi donați de Iron Mike în scopuri caritabile. De partea cealaltă, adversarul său a primit 1 milion de dolari. Înaintea meciului, Tyson a declarat că nu are de gând să se oprească aici. Vrea să organizeze o serie de meciuri în toată lumea.

Rapperul Snoop Dogg, comentator

Rapperul Snoop Dogg a fost invitat special și a comentat gala, iar reacțiile sale au devenit rapid virale. La începutul meciului, cântărețul a glumit pe seama celor doi pugiliști.

„Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar”, a spus Snoop Dogg

Ce a făcut Tyson înaintea meciului

Spectacol a fost și înaintea întâlnirii din această dimineață. În urmă cu câteva zile, cel mai tânăr campion al greilor a făcut un film inedit și la postat pe pagina sa de socializare. În imagini, Tyson s-a filmat mâncând un tort de ciocolată care avea forma capului adversarului său. La cântarul oficial, Tyson a avut 99,9 kg, cu 4,7 kg mai mult decât Roy Jones Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: