Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul mesaj publicat de Adi Bărar pe Facebook: ”Sufletul mi-e amar”

Ultimul mesaj publicat de Adi Bărar pe Facebook: ”Sufletul mi-e amar”

Ultimul mesaj publicat de Adi Bărar pe Facebook: ”Sufletul mi-e amar”

Moartea celebrului Adi Bărar a șocat pe toată lumea! Ultimul mesaj al artistului postat pe contul lui de Facebook a fost scris chiar de ziua lui. 

Ultimul mesaj publicat de Adi Bărar pe Facebook

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo a murit din cauza infecției cu noul coronavirus după ce a fost internat în stare gravă. Vestea morții artistului a fost confirmată de colegii de trupă, tot prin intermediul Facebook.

Ultimul mesaj publicat de Adi Bărar pe contul de Facebook a fost pe 15 ianuarie, chiar de ziua lui. Acesta a scris câteva versuri cu ocazia zile lui de naștere.

”Astăzi, 15 ianuarie, am adăugat încă o pagina la calendar…

Zilele trec dar nopțile-s de coșmar

Vinul e bun dar, sufletul mi-e amar”

Vorba cântecului! Sper ca 2021 să nu fie ca 2020!!!”, scria Adi Bărar, la acel moment, pe rețeaua socială.

Colegii de trupă ai artistului au lăsat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook după moarte acestuia.

”Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

” Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când / O să mă primiți în gând / VOI FI APROAPE DE VOI!”, au scris colegii acestuia, luni dimineața.

Adi Bărar a fondat trupa Cargo

Adrian Bărar, în vârstă de 61 de ani a fost chitarist, compozitor textier și producător muzical. La vârsta de 9 ani acesta a început să cânte la chitară, iar vreme de patru ani a urmat un curs de chitară clasică unde a primit primele noutăți aprofundate despre muzică.

Deși a devenit cunoscut ca și chitarist, prima experiență muzicală a avut-o cu trupa de cartier unde a activat ca toboșar. La 14 ani a înființat prima formație, iar de această dată a cântat la chitară. În încercarea de a fi mai aproape de public, Adi Bărar a abordat un stil propriu și în 1985 a format trupa Cargo, care a făcut istorie în rock-ul românesc.

Adi Bărar a fost internat la spital în stare gravă, la Terapie intensivă, din cauza COVID-19. Artistul suferea de mai multe afecțiuni printre care şi ciroză hepatică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: