Redactia.ro
Home » Monden » Veronica Stegaru, prima apariție după ce a dispărut din mediul online. Cum arată acum Vulpița

Veronica Stegaru, prima apariție după ce a dispărut din mediul online. Cum arată acum Vulpița

GALERIE FOTO (3) Veronica Stegaru, prima apariție după ce a dispărut din mediul online

Veronica Stegaru, prima apariție după ce a dispărut din mediul online. Veronica Stegaru a dispărut de la televizor în ultima perioadă, dar și din mediul online, fanii săi fiind curioși de viața sa. Ei bine, Vulpița a decis să le facă o surpriză acestora și a postat o fotografie pe Instagram.

Veronica Stegaru, prima apariție după ce a dispărut din mediul online. Cum arată acum Vulpița

Veronica Stegaru, prima apariție după ce a dispărut din mediul online. Veronica și Viorel Stegaru au fost unul dintre cel mai cunoscut cuplu din România, cazul lor fiind știut de toți românii. Soții Stegaru s-au prezentat la Acces Direct cu un caz aparte. Veronica și Viorel au stârnit numeroase controverse încă de la prima ediție când au apărut. Astfel, cei doi au fost în centrul atenției luni de zile. Ei bine, aceștia au decis să se retragă din lumina reflectoarelor, și să-și vadă în continuare de viața lor, mai ales că acum Veronica este însărcinată a doua oară. După o pauză lungă, Vulpița le-a făcut o surpriză fanilor săi virtuali.

Mai exact, Veronica și-a schimbat look-ul și a vrut să le arate și urmăritorilor ei cum arată. Vulpița s-a tuns scurt până la umeri, și este foarte mulțumită de noul său aspect. Aceasta a postat la InstaStory o nouă fotografie, fiind dată cu un ruj închis și zâmbitoare. Pe 31 decembrie, Veronica a postat o altă fotografie în care își anunța fanii că s-a tuns și că își dorește să intre în anul nou cu o frizură nouă. „M-am tuns. Intru în anul nou cu frizură nouă. Vă place? 🥰❤️”, scria Veronica Stegariu pe pagina sa de Instagram.

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în județul Buzău, iar fiica lor a rămas în continuare în grija bunicilor săi, în satul Blăgești, Vaslui. Cei doi soți urmează să devină părinți pentru a doua oară, Viorel făcând anunțul într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Acces Direct, difuzată pe Antena 1. Aceștia sunt fericiți pentru că vor avea un băiețel, și au spus că îi vor pune numele Radu, asta dacă nu cumva s-au răzgândit. Astfel, peste câteva luni, Veronica și Viorel vor deveni părinți pentru a doua oară. Unii internauți nu au fost încântați de această veste, având în vedere că aceștia și-au lăsat fiica în grija bunicilor. ‘Adevărul este că ne și pasă, chiar este foarte important pentru țară, să știe ce faci tu, voi!’, ‘Nu vreau răul nimănui. Dar decât să faci un copil iar apoi să îți amintești de el la Paște sau Crăciun, mai bine las-o baltă’, ‘Orice ai avea să fie sănătos/sănătoasă dar cel mai important, să aveți grijă de el/ea și să nu faceți cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți’, i-au scris câțiva internauți, Vulpiței.

Soții Stegaru, prăduiți de hoți

Vulpița și Viorel Stegaru au primit în dar o casă de la un telesptectator cu suflet mare. Însă, bucuria acestora nu a durat mult, pentru că la scurt timp, cei doi au fost jefuiți. După ce s-au retras la Blăgeși o perioadă de timp, pentru a avea grija de fiica lor, Maria, Veronica și Viorel au revenit la București, pentru emisiunea care i-a consacrat.

Veronica a declarat că hoții le-a furat cocoșul și găina din coteț, motiv pentru care, alături de soțul său, au plecat în căutarea păsărilor. Într-un final, soții Stegaru și-au găsit păsările de curte, iar vecinii i-au certat și le-au explicat că nu este ușor să ai grijă de o gospodărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: