Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav a recunoscut! Prezentatorul a vorbit pentru prima oară despre iubita sa

Victor Slav a recunoscut! Prezentatorul a vorbit pentru prima oară despre iubita sa

GALERIE FOTO (3) Victor Slav a recunoscut!

Deși fosta sa soție se confruntă cu probleme în dragoste, Victor Slav trăiește o poveste de dragoste cu actuala sa iubită, Ela. Prezentatorul Tv a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu blonda sexy. Cu toate că și-au început relația de dragoste în 2019, cei doi au decis să nu se afișeze în public, pentru a nu apărea în presă poze cu ei.

Victor Slav a recunoscut! Prezentatorul a vorbit pentru prima oară despre iubita sa

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și tatăl Sofiei, a vorbit pentru prima oară despre actuala sa iubită în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, difuzată de Pro Tv. Acesta a vorbit despre cum este în rolul de tătic și despre iubita sa, Ela. Victor a spus că momentan Sofia locuiește la el, având în vedere că mama sa este plecată în vacanță, în Turcia. Mândru de fetița sa, Victor a spus că Sofia face cursuri de muzică și dans.“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii prezentată de Adela Popescu și Cove.

Referitor la relația dintre el și Bianca, acesta a declarat că fetița lor este prea mică pentru a înțelege că părinții ei nu mai sunt împreună, iar pe iubita lui, Sofia a acceptat-o foarte repede. Mai mult, Victor a spus sincer, că iubește și se simte iubit. “Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a mai precizat fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță

Sofia Slav a împlinit de curând patru anișori, iar la petrecere a participat și fostul iubit al mamei sale, Alex Bodi care a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a ținut tortul micuței, și a încurajat-o să sufle în lumânare. Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cununat pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a sectorului 3 din Capitală, iar la câteva luni, cei doi au decis să divorțeze. Nașii acestora au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. După ce au anunțat că s-au despărțit, Bianca și Victor s-au împăcat, după care fosta prezentatoare a anunțat că vor deveni părinți. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Deși Sofia locuiește cu mama sa, tatăl ei o vizitează des și îi face toate poftele ori de câte ori petrec momente împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: