Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 28 mai. ANM anunță vreme instabilă

Vremea în București, 28 mai. ANM anunță vreme instabilă

Vremea în București, 28 mai. ANM anunță vreme instabilă

În România, avem parte de cea mai instabilă perioadă a anului, fiind așteptate, zilnic, ploi torențiale însoțite de frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Bucureștiul nu face excepție de la această regulă, iar vremea semnalată în aceste zile este instabilă și rece. Ziua de 28 mai aduce în Capitală noi ploi și o valoare termică maximă de 21 grade C. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru această zi la kilometru 0!

Vremea în București 28 mai, conform ANM

Vremea se va răci din nou, iar maxima termică se va situa în jurul a 21 de grade C. Joi, 28 mai , sunt 60% șanse de precipitații, iar vântul va bate foarte ușor. Spre seară, minima termică va coborî până la 10 grade C, iar șansele de ploaie rămân ridicate.

De altfel, amintim că e în vigoare o informare meteorologică emisă de ANM pentru manifestări de instabilitate atmosferică, sub incidența căreia intră și Bucureștiul. Conform avertizării emise de meteorologi, instabilitatea atmosferică se manifestă prin averse, căderi de grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii.

Prognoza meteo ANM pentru București

Cerul va fi înnorat încă de la primele ore ale dimineții, iar la prânz este așteptată o ploaie ușoară. Spre după-amiază, însă, cerul va rămâne înnorat și sunt așteptate ploi însoțite de descărcări electrice. Vremea va rămâne neplăcută și-n zilele următoare, meteorologii atrăgând atenția asupra temperaturilor joase înregistrate în această perioadă.

În Capitală, vremea rămâne instabilă, așteptându-se ploi însoțite de descărcări electrice. Sfârșitul acestei săptămâni este ploios și răcăros, mult sub regimul termic așteptat în această perioadă a anului.

Meteorologii spun, însă, că vremea se va mai îndrepta începând cu săptămâna viitoare, temperaturile fiind în creștere în toată țara. În Capitală, luni ne așteaptă cu ceva mai mult soare și fără stropi de ploaie. Rămâne de văzut, însă, ce previziuni meteo vor fi anunțate în perioada următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: