Redactia.ro
Home » Știri » Care este ultima dorința a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală grea, dar speră la o minune

Care este ultima dorința a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală grea, dar speră la o minune

Celine Dion, noi detalii despre starea sa de sănătate.

Celine Dion rămâne fermă în credința că starea sa de sănătate se va îmbunătăți. Artista în vârstă de 56 de ani a decis să pună cariera pe locul doi și să se dedice complet terapiei și exercițiilor pe care le efectuează aproape zilnic pentru a-și menține boala sub control. Lupta îndelungată împotriva sindromului persoanei rigide o solicită la maximum, dar Celine refuză să se lase învinsă și speră că va reuși să-și îndeplinească ultima dorință.

Celine Dion dedică 5 zile din 7 antrenamentelor speciale pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, care s-a deteriorat după pierderea soțului său în anul 2016. Chiar și cu toate provocările zilnice, artista rămâne plină de speranță și își imaginează că, într-o zi, va avea șansa să-și îndeplinească visul. De data aceasta, dorința ei nu este legată de bunuri materiale sau persoane dragi din viața ei, ci de un loc specific.

Care este ultima dorință a lui Celine Dion

Cu încredere și speranță în puterea sa de a depăși obstacolele, Celine Dion și-a mărturisit dorința de a mai vedea o dată Turnul Eiffel.

Ultimul său turneu a avut loc în anul 2020, când a susținut 52 de concerte în America de Nord. Pandemia a schimbat planurile pentru toată lumea, iar Celine a fost nevoită să anuleze evenimentele programate. Mai mult, starea sa de sănătate a împiedicat-o să se întoarcă pe scenă și să facă ceea ce iubește cel mai mult. „Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”, a declarat Celine Dion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: