Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Antonela Pătruț, iubita fostului finanțator de la CFR Cluj. De la cenușăreasă la înălțimile luxului

Cine este Antonela Pătruț, iubita fostului finanțator de la CFR Cluj. De la cenușăreasă la înălțimile luxului

GALERIE FOTO (9) Antonela Patrut, iubita lui Paszkany. Foto: Facebook / Antonela Patrut

În lumina reflectoarelor și a zvonurilor, se conturează povestea fascinantă a unei tinere care a pornit de jos și a ajuns să strălucească în lumina luxului și opulenței. Antonela Pătruț, cunoscută acum drept iubita finanțatorului CFR Cluj, Arpad Paszkany, își începe călătoria într-un orășel modest din Călărași, fără prea multe perspective.

Încă de la o vârstă fragedă, Antonela și-a arătat ambiția și hotărârea de a se ridica din condițiile modeste în care s-a născut. După divorțul părinților săi, însoțită de mama sa, a plecat în Italia în căutarea unor noi oportunități. În Florența, mama sa a lucrat ca bucătăreasă într-un restaurant, în timp ce Antonela a început să lucreze ca chelneriță. Aceste începuturi modeste au fost doar trepte către o viață mai strălucitoare, iar în curând, cele două au transformat restaurantul într-o „afacere de familie”, conform cancan.ro.

De la spălat farfurii, la aventurile pe private jet-uri și gențile de lux

Cu toate acestea, viața de afaceri în Italia nu a fost lipsită de obstacole, iar după închiderea afacerii lor, Antonela și mama sa s-au întors în România. Cu toate că în Italia era considerată o „mare patroană”, Antonela nu s-a temut să revină la muncă și să își câștige existența într-un call-center.

De la aceste începuturi umile, Antonela și-a croit drumul spre vârful piramidei sociale. Prin determinare și muncă asiduă, a reușit să devină un nume cunoscut, împărțind acum scena cu elitele lumii. De la spălat farfurii la aventurile pe private jet-uri și gențile de lux, povestea ei este un exemplu elocvent al puterii perseverenței și dorinței de a reuși.

Cu toate că unele capitole din viața ei au fost subiecte de discuție, iar unele experiențe nu au adus succesul scontat, Antonela Pătruț rămâne un personaj intrigant și captivant, gata să continue să scrie istorie și să inspire pe cei din jurul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: