Redactia.ro
Home » ROMANIA TV » Fiul lui Dincă a părăsit țara. Urmează să fie arestat?

Fiul lui Dincă a părăsit țara. Urmează să fie arestat?

Cazul Caracal e departe de a se încheia. Deși Gheorghe Dincă a fost trimis deja în judecată pentru faptele sale, cazul Caracal se complică. Fiul criminalului urmează să fie arestat după ce a părăsit țara deși n-avea voie.

Fiul lui Dincă urmează să fie arestat

La finalul anului 2019, fiul lui Dincă a agresat mai mulți jurnaliști în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Ca urmare a faptei lui, acesta a fost pus sub control judiciar și i s-a interzis să părăsească țara. Bărbatul n-a ținut cont, însă, de prevederile legii și a părăsit România zilele trecute.

Autoritățile sunt acum în alertă! În mod normal, pe timpul acestei cercetări, inculpatul trebuia să se prezinte la organul de urmărire penală de câte ori este chemat și să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura cu privire la schimbarea locuinței.

Bărbatul fusese pus sub control judiciar

Ca urmare agresării mai mulți jurnaliști, fiul lui Dincă fusese pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. „La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele

Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, sunt informații care apar într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, potrivit Capital.

Citește și Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt

Loading...