Redactia.ro
Home » Știri » Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit

Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit

O scenă șocantă s-a desfășurat într-o bancă dintr-o suburbie a Rio de Janeiro, Brazilia, când o femeie a încercat să obțină un împrumut folosind trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 68 de ani. Potrivit rapoartelor poliției, evenimentul tragic a fost descoperit miercuri și a ridicat un val de indignare.

Erika Vieira Nunes a intrat în instituția bancară marți, împingând un scaun cu rotile în care se afla cadavrul bărbatului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum femeia încerca să facă să pară că bărbatul vrea să obțină un împrumut de 17.000 de reali (aproximativ 3.250 de dolari). Cu un stilou în mână, Erika a încercat să miște mâna bărbatului pentru a-l face să semneze, în timp ce acesta nu manifesta nicio reacție.

Imagini halucinante

„Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi”, a insistat femeia, sugerând chiar că ar putea semna în locul lui. Cu toate acestea, fără niciun răspuns din partea bărbatului, Erika a continuat să încerce să obțină semnătura, chiar promițând că îl va duce la spital dacă nu se simte bine.

Angajații băncii au devenit suspicioși când au observat că capul bărbatului cădea pe spate atunci când femeia înceta să îl mai susțină. Îngrijorați de această situație, ei au apelat imediat la poliție, care a intervenit prompt și a arestat-o pe Erika sub acuzația de fraudă.

După anchetă, trupul bărbatului a fost transportat la morgă. Deși avocatul femeii a încercat să susțină că decesul s-a produs la bancă, o analiză medico-legală efectuată de poliție a dezvăluit că bărbatul murise mai devreme, în timp ce se afla în pat.

Această tentativă șocantă de înșelăciune a adus la lumină o situație tristă și a pus subliniat necesitatea vigilenței sporite în fața unor astfel de infracțiuni.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: