Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mama unei adolescente a fugit în lume cu ginerele său

Mama unei adolescente a fugit în lume cu ginerele său

mama unei adolescente

Situație de coșmar pentru o tânără din sud estul Londrei după ce a fost trădată de propria mamă și de soțul cu care de-abia se căsătorise. Iată totul despre mama unei adolescente care a fugit în lume cu ginerele său.

Mama unei adolescente a fugit în lume cu ginerele său

Lauren Wall a avut parte de o nuntă de vis, pentru care – culmea – tocmai mama sa a plătit. Avea doar 19 ani când s-a căsătorit cu Paul White și când spera că-și întemeiază o familie cu acesta. Imediat după nuntă, cei doi însurăței au plecat în luna de miere. Însă cum mama fetei a fost atât de drăguță încât să plătească totul pentru nuntă, Lauren și-a invitat și mama în luna de miere.
La întoarcere, soțul tinerei i-a cerut să se despartă. Motivul? Mama tinerei. ”Paul mereu s-a înțeles bine cu mama mea. Însă n-am crezut niciodată că se întâmplă ceva ciudat între ei, dat fiind faptul că ea era soacra lui”, spunea Lauren despre începuturile relației dintre mama sa și soțul ei.

Soacra a fugit în lume cu ginerele

Culmea e că după ce s-a despărțit de Lauren, Paul s-a orientat către soacra sa. Mai mult de atât, cei doi au făcut un copil împreună. Lauren a aflat că va avea… o surioară după ce și-a văzut mama însărcinată pe stradă. ”Când am văzut-o pe stradă cu burta proeminentă am luat-o razna. Și-a acoperit burta și mi-a zis că e un chist. Mi-a venit rău, m-am dus acasă și am distrus toate pozele de la nuntă”, spune Lauren.

În iulie 2005, la nouă luni după ce Lauren a fost părăsită, Paul și Julie au devenit părinții unei fetițe. ”A încercat să-mi spună că tatăl e un fost iubit, dar am știut adevărul. Paul și mama mea s-au afișat drept un cuplu câteva luni mai târziu, iar lumea mea s-a prăbușit.”
Cinci ani mai târziu, soacra și ginerele s-au căsătorit. „A sunat și m-a invitat. A fost ciudat. Eu m-am recăsătorit pe 14 august 2004, iar ei s-au căsătorit pe 15 august 2009”, a mai spus Lauren, care a participat la nunta celor doi.

Loading...