Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în sferturile de finală de la Australian Open

Simona Halep, în sferturile de finală de la Australian Open

simona halep

Simona Halep a obținut victoria în partida pe care a disputat-o luni dimineață cu belgianca Elise Mertens și s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open 2020. Sportiva noastră a urcat pe locul 2 în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Jucătoarea din Constanța a învins-o pe Elise Mertens în două seturi, 6-4, 6-4, după o partidă care a durat o oră și 38 de minute. Dar meciul nu a fost deloc ușor, scrie digisport.ro.

Românca a făcut însă un meci foarte bun, în care și-a arătat clasa, a luptat fantastic și a dovedit că are inteligența și strategia câștigătoare. Nu în ultimul rând, Simona Halep a stat foarte bine și la capitolul serviciu.

După un prim set care a început destul de strâns, românca părea să defileze în setul al doilea, unde a condus cu 3-0, dar la cel mai mic semn de slăbiciune, Elise Mertens a știut cum să revină în joc. Nu a fost destul ca să o învingă pe Simona Halep, care a dovedit tărie psihică și a știut cum să recâștige controlul.

Kobe Bryant, ultimul interviu! “Trebuie să faci ceea ce îți place”

În sferturile de finală, campioana de la Wimbledon o va întâlni pe Anett Kontaveit din Estonia, nr. 31 WTA, care a învins-o cu greu, după un meci foarte disputat, pe poloneza Iga Swiatek (57 WTA).

Simona Halep (28 de ani) și Anett Kontaveit (24 de ani) s-au mai întâlnit de două ori până acum și de fiecare dată victoria i-a revenit româncei.

Simona Halep ajunge astfel pentru a patra oară în sferturile Australian Open. Halep a fost finalistă la Melbourne în 2018, când a pierdut în ultimul act în faţa danezei Caroline Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: