Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Povestea celei mai bogate cerșetoare. Cum a încercat românca să stârnească mila

Povestea celei mai bogate cerșetoare. Cum a încercat românca să stârnească mila

GALERIE FOTO (2)

Povestea celei mai bogate cerșetoare.

Tot mai multe persoane cu cetățenie română ajung peste hotare pentru… a cerși. E povestea și a Dorinei Căldăraș, care a fost ridicată de autoritățile americane de pe stradă după ce au descoperit că aceasta nu era deloc săracă.

Doina avea asupra ei 500 de dolari, purta cizme semnate de o casă de modă renumită, haine scumpe și ultimul tip de iPhone. Culmea e că aceasta a recunoscut că cerșitul e modul ei de a trăi.

Ce avea scris pe pancartă pentru a stârni mila

Ca orice alt cerșetor, Dorina stârnea compasiunea altora prin mesajul scris pe pancartă. ”Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr scutece și lucruri pentru copil.”, era mesajul cu care Dorina îi făcea pe trecători să-i dea bani.

Povestea celei mai bogate cerșetoare

Numai că minciuna are picioare scurte, iar ofițerii aveau să descopere că mesajul femeii era cât se poate de fals. Dorina nu avea copil. În plus, făcea parte dintr-o rețea de cerșetori și adora luxul. Toate bunurile găsite asupra sa dovedeau asta.

Povestea celei mai bogate cerșetoare: pasionată de modă

În momentul în care oamenii legii au ridicat-o, Dorina Căldăraș avea asupra ei cizme Michael Kors, geantă Coach, ultimul model de iPhone, în valoare de cel puțin 1000 de dolari, și 500 de dolari în geantă, cash.

Doina făcea parte dintr-un grup de femei care mergeau zilnic din cartierul Queens, din New York, în New Jersey pentru a cerși. Culmea e că femeia a scăpat doar cu amendă.

Citește și Reședința familiei Ceaușescu din Primăverii, după aproape 30 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini