Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Accident mortal de la Lunca Corbului. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Accident mortal de la Lunca Corbului. Dosar penal pentru ucidere din culpă

GALERIE FOTO (2)

Fata viceprimarului comunei Poboru a decedat într-un accident care a avut loc în Argeş.

Accidentul rutier în urma căruia o tânără a murit și alte trei persoane au fost rănite s-a produs vineri-dimineață, 24 ianuarie 2020, în județul Argeș. Victima decedată este fata viceprimarului comunei oltene Poboru.

Mircea Predica, viceprimarul comunei Poboru, a aflat cumplita veste chiar de la șeful său din primărie, primarul Iulian Bărăscu.„Eu a trebuit să-i spun. M-au sunat cei de la Info Trafic și mi-au spus, iar eu a trebuit să-i transmit. La început i-am spus că a avut loc un accident și că să meargă să vadă la ce spital e dusă. A plecat, nu putea să treacă, era aglomerație, m-a sunat și atunci i-am spus că trebuie să fie tare, că fata… Nu vă dați seama prin ce trece!“, a declarat primarul Iulian Bărăscu.

Poliția face noi precizări cu privire la accidentul de la Lunca Corbului în care o persoană și-a pierdut viața.

Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii din casdrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 37 de ani, din or. Scornicești, jud. Olt, care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Slatina, în afara localității Lunca Corbului, în zona Lăngești, s-ar fi angajat în efetuarea unei manevre de depășire neregulamentară, întrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, autoturism ce a fost proiectat în afara părții carosabile.

În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus în aceeași direcție (spre Slatina), de către un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, jud. Argeș, după care a fost proiectat din nou pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontal cu un ansamblu (cap tractor cu semiremorcă tip cisternă), condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Boldești-Grădiștea, jud. Prahova, care se deplasa spre Pitești.

Din eveniment a rezultat decesul pasagerei dreapta față din autoturismul care se afla angajat în depășire, femeie de 30 de ani, din comuna Poboru, jud. Olt, precum și rănirea ușoară a conducătorului aceluiași autoturism, dar și a conducătorului primului autoturism cu care acesta a intrat în coliziune, (respectiv bărbat de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt) și a unei femei de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt (pasageră în al doilea autoturism).

Sursa 1

Sursa 2

Loading...