Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, reacție spumoasă după ce a aflat că Iuliana Doroftei este însărcinată cu Daniel Dineș: ”Și-a asigurat o rentă viageră importantă”

Cătălin Botezatu, reacție spumoasă după ce a aflat că Iuliana Doroftei este însărcinată cu Daniel Dineș: ”Și-a asigurat o rentă viageră importantă”

Cătălin Botezatu, cunoscutul jurat de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, a reacționat public la știrea care a cutremurat media românească, privind relația dintre miliardarul Daniel Dineș, considerat cel mai bogat român, și Iuliana Doroftei, câștigătoarea show-ului. După ce aceasta a devenit subiectul principal al știrilor pentru că Daniel Dineș și-a părăsit soția pentru ea și, mai mult, au anunțat că vor deveni părinți, Botezatu nu a ezitat să își exprime opinia.

În primul rând, Cătălin Botezatu a ținut să o felicite pe Iuliana Doroftei pentru faptul că urmează să devină mamă. Acest gest subliniază relația strânsă dintre cei doi, având în vedere că Botezatu nu doar că a fost juratul emisiunii în care Iuliana a triumfat, dar a și oferit sprijin și îndrumare în evoluția acesteia în lumea modei și a stilului.

Cătălin Botezatu, reacție uimitoare la aflarea veștilor

Despre relația dintre Daniel Dineș și Iuliana Doroftei, Botezatu a vorbit cu respect și înțelegere. Miliardarul, fondatorul UiPath, a luat decizia de a-și asuma public această nouă etapă a vieții sale, renunțând la discreția cu care se desfășura povestea lor de dragoste pe ascuns. Cu toate că Dineș va deveni tată pentru a doua oară, Cătălin Botezatu a subliniat că acesta nu va împărți această experiență cu soția sa, ci cu Iuliana, consolidând astfel statutul relației lor.

Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” a mărturisit că cunoaște bine pe „păpușica” lui Daniel Dineș și că a avut norocul să facă parte din această poveste de dragoste, chiar dacă într-un alt context, acela al mentoratului și sprijinului în carieră. Descriind-o pe Iuliana Doroftei, Botezatu a evidențiat calitățile acesteia, caracterizând-o drept o persoană discretă, cu un bun simț remarcabil și înzestrată cu o frumusețe răpitoare.

„Dacă a punctat acolo este o fată deșteaptă. Important este să fie vorba de sentimente, nu de altceva. Româncele frumoase au ajuns, oricum, de fiecare dată unde și-au dorit. Ea este o fată deosebită și era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat.

La fel și invers, un domn bogat trebuie să aibă lângă el o femeie frumoasă. Mă bucur că este gravidă, pot spune că și-a asigurat o rentă viageră importantă (n.r. râde). Dar, fără nicio ironie, bravo ei. Mă bucur că este gravidă, ce poate fi mai înălțător decât să aduci pe lume un copil?”, a declarat Cătălin Botezatu pentru CANCAN.RO.

Cătălin Botezatu a rămas în relații bune cu Iuliana

Pe lângă felicitările pentru noul capitol din viața Iulianei Doroftei, Cătălin Botezatu a dezvăluit că menține legătura cu aceasta. Descriindu-i relația ca fiind una prietenească și sinceră, Botezatu a spus că ei încă își trimit mesaje și se sună de sărbători, menținând astfel o conexiune în afara lumii publice.

„Am perceput-o tot timpul ca pe o fată discretă. Emisiunea a fost ca o rampă de lansare pentru ea și a știut să profite. Datorită frumuseții, am ales-o să prezinte una dintre colecțiile mele la Paris, pentru că avea și aptitudini de model. Față de alte fete care au trecut pe acolo, iar acum pozează în mari modele, ea a fost liniștită și și-a văzut de treabă. În ultima perioadă știu că a stat la Londra, unde se dă ora exactă”, a spus designerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: