Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Corduneanu. „Înţelegeţi-mă vă rog, fraţii mei”

De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Corduneanu. „Înţelegeţi-mă vă rog, fraţii mei”

Florin Salam a comunicat că nu va putea să-și ia rămas-bun de la Costel Corduneanu, deși inițial ar fi trebuit să participe la priveghiul acestuia cu o interpretare muzicală. Costel Corduneanu a fost omagiat timp de trei zile de către familie, prieteni și toți cei care l-au cunoscut. La capătul acestui parcurs de adio al interlopului din Iași, au evoluat artiști consacrați din lumea muzicii de gen manele, printre aceștia fiind programat să participe și Florin Salam, conform informațiilor disponibile până la acea dată. Cu toate acestea, „regele” nu a fost prezent la eveniment, iar acum a clarificat situația.

Florin Salam nu a putut să participe la priveghiul lui Costel Corduneanu

Artiști renumiți precum Tzancă Uraganu, Costel Biju, Cristi Nucă, Narcis și Ștefan de la Bărbulești au interpretat cântece de doliu pe parcursul celor trei zile de priveghi ale lui Costel Corduneanu. Conform informațiilor din mediul public, Florin Salam ar fi trebuit, de asemenea, să se alăture acestor momente de adio muzicale, însă nu a ajuns la eveniment. Într-un mesaj online, Florin Salam a transmis condoleanțe familiei lui Costel Corduneanu și și-a exprimat regretele că nu a putut fi prezent la evenimentul trist. Totodată, a mărturisit că nu crede că va putea participa nici la înmormântarea programată pentru ziua de 19 aprilie.

Potrivit artistului, absența sa de la priveghiul lui Corduneanu nu a fost determinată de lipsa de dorință, ci de obligații deja asumate în cadrul altor evenimente, mai ales că se confruntă deja cu probleme legale din cauza unor petreceri pentru care a fost plătit, dar la care nu s-ar fi prezentat.

Ce masaj a transmis Florin Salam

„Vă salut prietenii mei, salut toată România. O să trec direct la subiect. Am un anunţ cu dor şi durere în suflet vizavi de o persoană care să-i fac eu o prezentare e prea puţin pentru că omul este, nu a fost, este şi va rămâne un nume cu putere, respect, curăţenie şi cuvintele mele sunt prea mici. Este vorba despre Costel Corduneanu, fratele meu mai mare, cumătru meu, sărut mâna la copiii lui şi fraţii lui.

Eu nu am telefoane, eu le am la Poliţie de vreo lună din cauza unor situaţii pe care le-am avut pe cap. Totul se va rezolva. Multă lume de la înmormântare dau sfaturi şi vorbesc în dezavantajul meu. Nu am teamă de nimeni. Vorbesc despre familia Corduneanu cu respect. Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunţile, 3-4 pe zi, ştiţi că au fost probleme cu cei care au semnat.

Am fost la poliţie, nu mai am cum să încurc nicio nuntă, nu-mi mai doresc să supăr pe nimeni și să am probleme. Înţelegeţi-mă vă rog, fraţii mei. Sunt la durerea voastră, vă iubesc, vă respect, Dumnezeu să-l ierte pe Costel Corduneanu. El ne-a ajutat, spun sărut mana şi în momentul ăsta. Sunt emoţionat şi agitat. Sunt unele persoane care spun că eu nu vreau să vin. Nu e adevărat, sunt numai pe drumuri. Mi-am luat familia cu mine că nu am timp să stau cu ei la masă.

Am respect de familia asta, nu va mai luaţi după cei care spun că nu vreau să vin. Nu am cum să nu mă duc la nunţi, dar e la Iaşi. Dacă era în București, poate puteam să fug, jumătate de oră. Dar nu am cum să mai încurc nicio nuntă. Îmi pare rău de durerea voastră”, a transmis Florin Salam, în clipul de pe TikTok.

@tzzzancauraganu @Florin Salam Official ✅ @Florin Salam Music ♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: