Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu o atacă din nou pe fosta lui soție: „O altă minciună. N-am obligat-o niciodată”

Mihai Albu o atacă din nou pe fosta lui soție: „O altă minciună. N-am obligat-o niciodată”

Mihai Albu si Iulia Albu

Mihai Albu vine iar cu o replică acidă la adresa fostei sale soții, Iulia Albu după ce aceasta a făcut la rândul ei o afirmație care îl deranjează pe creatorul de modă. Mai exact, răspunsul lui Mihai Albu are legătură cu ce a spus fosta lui soție în emisiunea ”La Măruță”.

Ce a spus Mihai Albu despre Iulia Albu

Mihai Albu a ținut să clarifice o afirmație a Iuliei Albu despre el, din emisiunea ”La Măruță”. Fosta lui soție, Iulia Albu a povestit că a purtat o singură dată o capă din blană de vulpe argintie, cumpărată de celebrul designer.

”O altă minciună menită  să mă “discrediteze”. Eu nu i-am cumpărat niciodată vreo haină sau vreun guler de blană naturală, nici vreo găină sau cocoș și nici nu am obligat-o să le poarte (nici blana, nici găina, nici cocoșul)” , a scris el, pe Facebook. După divorțul de acum opt ani, Mihai Albu a declarat: ”Am fost fericiți până a apărut găina”, a clarificat Mihai Albu.

Mihai Albu a catalogat-o pe Iulia Albu ”prefăcută”

Mihai Albu a fost provocat să își descrie fosta soție, în trei cuvinte, la emisiunea „La Măruță”. „Perversă, prefăcută, mincinoasă. Dar nu am spus numai eu asta. Mie îmi place să mă documentez”, a răspuns designerul. În plus, Mihai Albu a spus despre fosta lui soție că este lipsită de eleganță și gust, din punct de vedere vestimentar.

„Mai vezi pe cineva cu mătura în cap, cu ananas în cap. Nu știu. E cu gust? Nu. Și eu sunt în domeniul modei. Pentru mine, asta iese. (…) A zis să nu-i mai pomenesc numele pe post. Albu este numele meu, nu și al ei. (…) În această emisiune am fost făcut penibil. Am fost făcut în toate felurile de către Iulia Voichița. Mi-am permis și eu să-mi spun părerea. Am fost provocat. Pe ea nu a provocat-o nimeni.”, a spus el, referindu-se la Iulia „Voichița” și nu la Iulia Albu.
Loading...