Redactia.ro
Home » Stil de viață » A găsit pe plajă o sticlă cu un bilețel. Ce a găsit scris acolo a făcut-o să se cutremure

A găsit pe plajă o sticlă cu un bilețel. Ce a găsit scris acolo a făcut-o să se cutremure

GALERIE FOTO (2)

O femeie din Florida a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare inedită, care avusese loc în timpul concediului său. Femeia a mărturisit că în timpul unei plimbări pe plajă, la apus, a găsit o sticlă de plastic în care se afla un mesaj scris, doi dolari și un telefon. Cui aparțineau?

A găsit pe plajă o sticlă cu un bilețel

Judi se plimba pe plajă alături de partenerul său de viață când a realizat că valurile mării au adus la mal o sticlă de plastic. Și sticla nu era goală! În interiorul ei se găseau două bacnote a câte un dolar, un telefon, dar și ceea ce părea a fi nisip. De-abia după ce a citit mesajul transportat de ape a descoperit ce reprezentau toate acestea. Femeia a izbucnit în lacrimi și i-a chemat pe toți de pe plajă să audă întreaga poveste.

Potrivit spuselor ei, ceea ce părea a fi nisip era de fapt cenușă umană. În sticlă erau rămășițele unui bătrânel simpatic, după cum avea să afle ulterior, care trecuse în neființă la 70 de ani. Soția bărbatului fusese cea care pusese totul la cale.

Ce scria în biletul găsit în sticlă

În mesaj era scrisă, pe scurt, povestea lui Gordon, bătrânelul decedat. Pare-se, acestuia îi plăcea să călătorească, motiv pentru care soția lui a decis să-i pună cenușa într-o sticlă și s-o elibereze pe mare. Telefonul era acolo pentru ca soția bărbatului să fie sunată atunci când sticla este găsită de câtre cineva, pentru a afla și ea pe unde a mai ajuns Gordon.

mesaj din sticlă
Femeia a găsit o sticlă cu un mesaj inedit.

Emoționată de întreaga istorisire, Judy a sunat-o pe soția bărbatului și i-a spus că sticla a ajuns din Tennessee (unde locuise bărbatul) în Florida. Femeia s-a bucurat nespus să audă că rămășițele lui Gordon au călătorit atât de mult și a rugat-o pe Judy să elibereze sticla din nou. Zis și făcut! Judy a mai pus un dolar în sticlă, pentru cei care ar găsi-o și ar avea nevoie să o apeleze cu suprataxă pe soție, și a eliberat-o din nou în valurile mării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: