Redactia.ro
Home » Știri » Acest bărbat nu și-a văzut niciodată soția la față. Ce tradiție respectă

Acest bărbat nu și-a văzut niciodată soția la față. Ce tradiție respectă

Acest bărbat nu și-a văzut niciodată soția la față. Ce tradiție respectă

Soția lui nu l-a lăsat niciodată să o privească! Conform tradiției din cultura lor, femeile nu trebuie să își arate niciodată chipul, nici măcar bărbaților lor! După 3 decenii, însă, soțul a luat o decizie! A vrut, cu orice preț, să-și privească soția, măcar o clipă!

30 de ani a trăit un bărbat din Arabia Saudită împreună cu soția sa fără să se uite măcar o dată la fața ei, nu că ar fi avut de ales. Soția sa în vârstă de 50 de ani urma o tradiție veche a orașului Khamis Mushayt care cerea ca femeile să poarte acest văl negru tot timpul și în fața tuturor.

Totuși, după 30 de ani, acest soț a devenit, ca în basme, mult prea curios, a mers la soție noaptea, în timp ce aceasta dormea, și a încercat să îi ridice vălul, pentru a arunca o privire.

Aceasta avea să fie o greșeală pe care nu o va mai repeta pentru tot restul zilelor fiindcă soția sa furioasă s-a trezit și acum cere să divorțeze, iată ce a declarat ea: ,,După toți acești ani, încearcă să îmi facă așa ceva!”. Ea a mai spus și că soțul a jurat că nu va mai încerca să facă acest lucru vreodată, dar ea insistă să divorțeze.

Aceste cazuri nu sunt puține, deși majoritatea femeilor din Arabia Saudită poartă vălul doar în public, nu și acasă, o practică veche respectată doar de un mic număr de femei cere ascundere totală. Bărbații încearcă mereu, curioși, să o încalce de secole, se pare…

Loading...