Redactia.ro
Home » Monden » Când începe emisiunea Chefi fără limite. Cine va prezenta cooking show-ul

Când începe emisiunea Chefi fără limite. Cine va prezenta cooking show-ul

GALERIE FOTO (5)Când începe emisiunea Chefi fără limite

Când începe emisiunea Chefi fără limite.Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea parte de momente de neuitat în noul show culinar. Emisiunea Chefi fără limite va fi filmată în Grecia. Când începe aventura și cine va prezenta noul format?

Când începe emisiunea Chefi fără limite. Cine va prezenta cooking show-ul

Noua emisiune de la Antena 1, Chefi fără limite, va avea premiera în luna februarie. Cei trei chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au acceptat provocarea de a găti în aer liber. Premiera reality show-ului va avea loc peste doar câteva săptămâni, iar cei trei bucătari sunt pregătiți să înceapă o nouă aventură, în Grecia. Telespectatorii sunt curioși cine va prezenta noul format al emisiunii, iar răspunsul este Irina Fodor, cea care a prezentat și Chefi la cuțite și Asia Express, după ce Gina Pistol a intrat în concendiu maternal.

De asemenea, alături de Irina Fodor vor apărea și două nume noi, și anume chefii Iosif Ștefănescu și Marius Tudosie. Cel dintâi se va asigura că cei tre chefi respectă indicațiile fiecărei misiuni, iar Marius Tudosiei se va ocupa de partea gastronomică a Greciei. Fiecare etapă a concursului propune rețete deosebite prezentate de câte un chef local și confruntarea culinară va presupune multe emisiuniu și avatanje ce vor transforma gătitul într-o adevărată aventură.

Ce spun cei trei chefi despre noua emisiune

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu renunță la confortul din bucătărie și vor găti în aer liber. Aceștia se vor duela în Grecia, țara cu frumuseți infinite, dar si cu o istorie vastă în domeniul culinar. Chefi fără limite este primul show din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile. Sorin Bontea a vorbit despre noul format al emisiunii.

„Chefi fără limite! Asta înseamnă că nu avem nicio limită, ceea ce-mi place foarte mult. Vă dați seama? Deja au început reacțiile adverse, Cătălin deja are alergii, nu știm la ce, dar este foarte alergic! Îmi place să-l enervez pe Scărlătescu maxim! Emisiunea asta scoate ce e mai rău din noi, cred. În plus, am schimbat peisajul, am ieșit din zona noastră de confort, schimbăm insule, dintr-o parte în alta, schimbăm insule, se schimbă tradiția, fiecare insulă are ceva specific ei, într-un loc am găsit nu știu ce pâinică, în alt loc am găsit nu știu ce băutură. Totul este foarte mișto și te ține în priză. Adrenalină 100%!”, a spus Sorin Bontea.

De asemenea, Florin Dumitrescu a dezvăluit care sunt regulile emisiunii, dar și prin ce etape trec concurenții. „Chefi fără limite, așa cum îi spune și numele, este un format care te scoate din zona ta de confort. Te pune la gătit, dar nu doar la gătit. Te trece prin tot felul de probe, care mai de care mai interesante, ca să cunoști mai bine locul în care te afli. Într-o etapă, prima zi este despre explorare și cunoaștere. Facem cunoștință cu insula, cu regiunea, cu spațiul respectiv, cu ce are el de oferit pentru gastronomia grecească și implicit, pentru gastronomia mondială.Echipa câștigătoare ajunge în imunitate, practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante”, a spus Chef Dumitrescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: