Redactia.ro
Home » TV » Câţi bani a făcut Costel Băloiu, actorul care l-a interpretat pe Pistruiatul. Filmul care l-a făcut celebru nu l-a şi îmbogăţit

Câţi bani a făcut Costel Băloiu, actorul care l-a interpretat pe Pistruiatul. Filmul care l-a făcut celebru nu l-a şi îmbogăţit

GALERIE FOTO (2) Pistruiatul a fost un film românesc de succes, iar actorul care l-a jucat pe adolescentul buclucaș a vorbit despre cum a fost selectat pentru acest rol și cu cât a fost plătit. Iată ce dezvăluiri a făcut Costel Băloiu. Câți bani a câștigat Pistruiatul din celebrul serial Serialul „Pistruiatul” a fost primul color din țara noastră, așa că nu este de mirare că publicul este încântat de acest nou concept, astfel că o mulțime de români au vizionat aventurile personajului principale, care a fost interpretat de Costel Băloiu. Costel Băloiu a devăzluit cu ce sumă a fost plătit pentru rolul interpretat de el în serialul care l-a făcut celebru. Astfel, el a recunoscut că a fost plătit bine pentru acest rol, dar banii au venit în etape, puțin câte puțin. „Ca sumă poate să pară mult, contractul a fost de 65.000 lei. Era exact valoarea unei Dacii și la duble mi s-au mai dat niște bani. (...). S-a făcut mare economie de peliculă și pentru economia asta mi-au mai dat 20.000 de lei. În total 85.000 de lei. Să nu aveți impresia că banii au venit în cont. 5% -10%, pe etape...când se termină filmarea și se făcea o anumită perioadă. Au fost cu țârâita efectiv”, a explicat Costel Băloiu. Cum a ajuns Costel Băloiu să fie Pistruiatul Costel Băloiu a mai povestit și cum a ajuns, de fapt, să joace acest rol iubit de toți românii. Astfel, el a explicat că audiția lui pentru acest rol a fost o pură întâmplare, el dorind să iasă cu prietenii în oraș. „A fost efectiv o întâmplare. Mulți au spus că am avut părinți care au dat bani(...). A fost pur și simplu o întâmplare, mergeam în oraș cu prietenii mei de joacă să vedem un film și nu am mai găsit bilete. Lângă rubrica de cinematograf era acest anunț: Centrala România Film în colaborare cu Televiziunea Română caută copii între 10 și 14 ani pentru primul serial color pentru televiziune - Pistruiatul.

Pistruiatul a fost un film românesc de succes, iar actorul care l-a jucat pe adolescentul buclucaș a vorbit despre cum a fost selectat pentru acest rol și cu cât a fost plătit. Iată ce dezvăluiri a făcut Costel Băloiu.

Câți bani a câștigat Pistruiatul din celebrul serial

Serialul „Pistruiatul” a fost primul color din țara noastră, așa că nu este de mirare că publicul este încântat de acest nou concept, astfel că o mulțime de români au vizionat aventurile personajului principale, care a fost interpretat de Costel Băloiu.

Costel Băloiu a devăzluit cu ce sumă a fost plătit pentru rolul interpretat de el în serialul care l-a făcut celebru. Astfel, el a recunoscut că a fost plătit bine pentru acest rol, dar banii au venit în etape, puțin câte puțin.

„Ca sumă poate să pară mult, contractul a fost de 65.000 lei. Era exact valoarea unei Dacii și la duble mi s-au mai dat niște bani. (…). S-a făcut mare economie de peliculă și pentru economia asta mi-au mai dat 20.000 de lei. În total 85.000 de lei. Să nu aveți impresia că banii au venit în cont. 5% -10%, pe etape…când se termină filmarea și se făcea o anumită perioadă. Au fost cu țârâita efectiv”, a explicat Costel Băloiu.

Cum a ajuns Costel Băloiu să fie Pistruiatul

Costel Băloiu a mai povestit și cum a ajuns, de fapt, să îl interpreteze pe Pistruiatul, care a ajuns să fie iubit de toți românii. Astfel, el a explicat că audiția lui pentru acest rol a fost o pură întâmplare, el dorind să iasă cu prietenii în oraș. „A fost efectiv o întâmplare. Mulți au spus că am avut părinți care au dat bani(…). A fost pur și simplu o întâmplare, mergeam în oraș cu prietenii mei de joacă să vedem un film și nu am mai găsit bilete. Lângă rubrica de cinematograf era acest anunț: Centrala România Film în colaborare cu Televiziunea Română caută copii între 10 și 14 ani pentru primul serial color pentru televiziune – Pistruiatul”, a povestit actorul.

În prezent, bărbatul lucreaza la Ministeul Educatiei, la Unitatea de Management.

Loading...