Redactia.ro
Home » TV » Ce s-a aflat despre Oana Ciocan? Gestul rușinos care a provocat eliminarea ei de la Survivor România. PRO TV a ascuns asta

Ce s-a aflat despre Oana Ciocan? Gestul rușinos care a provocat eliminarea ei de la Survivor România. PRO TV a ascuns asta

Oana Ciocan a fost cea de-a treia concurentă de la Survivor România care și-a luat adio de la premiul cel mare. Concurenta a părăsit competiția în etapa individualelor, după ce, anterior, Ștefania Ștefan și Marian Drăgulescu fusese eliminați.

Așa se face că, la acest moment, în competiție au rămas Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alex Delea, Alexandru Nedelcu și Blaze. Un alt concurent va părăsi, însă, competiția Survivor România chiar înainte de finala care va avea loc pe 31 mai.

Marea surpriză a acestei competiții a fost Oana Ciocan, care a rezistat până acum în concurs, deși nu s-a făcut remarcată prea mult. Ea a reușit să-și atragă simpatiile bărbațiilor din competiție, ceea ce i-a întărit poziția. De altfel, surse spun că multe imagini cu aceasta nu au fost difuzate de către postul PRO TV, favorizând-o astfel. Tot ea a fost cea care a format o alianță împotriva Ștefania Ștefan, față de care se arăta prietenă.

Oana Ciocan, trădări pe bandă rulantă

Oana Ciocan l-a influențat pe Ionuț Popa pentru a crea o alianță împotriva celei mai puternice concurente de la Survivor România, în timp ce, totodată, forma și o alianță împotriva lui Ionuț Popa. Un gest lipsit de fair play, care a dus în cele din urmă la eliminarea sa.

De altfel, cel care a propus-o spre eliminare a fost chiar Ionuț Popa, care a realizat că cea pe care o credea aliata lui i-a întins o capcană lui. Ceilalți doi concurenți propuși, respectiv Alex Delea și Elena Chiriac, au fost salvați de voturile publicului.

Oana Ciocan are 24 de ani și se declară liber profesionistă. Cu alte cuvinte, nimeni nu știe care îi este profesia reală. Un lucru e cert: și-a jucat foarte bine partea în cadrul competiției Survivor România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: