Redactia.ro
Home » TV » Cum arată viața Amaliei Năstase după ce a slăbit. Câte kilograme a avut înainte de dietă

Cum arată viața Amaliei Năstase după ce a slăbit. Câte kilograme a avut înainte de dietă

GALERIE FOTO (7) Amalia Nastase a slabit

Amalia Năstase a șocat publicul românesc după ce și-a făcut apariția cu noua sa silueta. Fosta soție a lui Ilie Năstase a slăbit peste 30 de kilograme cu metoda medicului Giuseppe Castaldo. Cum arată acum viața vedetei după ce a reușit să scape de kilogramele în plus.

Amalia Năstase a slăbit peste 30 de kilograme

În noiembrie 2019, Amalia Năstase își făcea apariția la televizor cu noua sa siluetă după ce a slăsbit peste 30 de kilograme cu ajutorul dietei medicului Giuseppe Castaldo.

Aceasta declara în emisiunea „Vorbește Lumea” că a luat foarte multe suplimente pe lângă mâncarea dietetică pe care o consuma.

Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară”, a dezvăluit ea recent.

Fosta soție a lui Ilie Năstase poartă acum rochii cu aproape patru numere mai mici. Totodată aceasta a precizat care este dieta care i-a schimbat total viața. Așadar, dimineața mănâncă 50 de grame de proscciuto cu un biscuit de ovăz, un măr, iar la prânz consumă 80 de grame de carne cu 200 grame de salată.

Amalia Năstase a cântărit 97 de kilograme. De ce s-a îngrășat?

Vedeta cântărea 97 de kilograme înainte să folosească această dietă. Amalia a declarat  într-un interviu că schimbarea a apărut în momentul în care a rămas gravidă cu cel de-al treilea copil. Metabolismul său părea că îi aducea kilograme în plus vedetei, iar aceasta nu mai știa ce să facă.

În acești patru ani m-am simțit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal și a venit momentul să schimb asta. Am ales să fac publică această încercare pentru că știu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani și cărora li se spune că ar trebui să își ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată„, spunea aceasta.

Amalia Năstase s-a căsătorit în secret cu Răzvan Vasilescu cu care are un băiețel de patru ani. De asemenea, bruneta mai are doua fetițe din căsnicia anterioră cu Ilie Năstase.

Loading...